Powered By Blogger

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.........!!!!

Πισθάγκωνα δεμένος με χειροπέδες ως κοινός κακοποιός και εν μέσω τηλεοπτικών συνεργείων και φωτογράφων που κάλυψαν σε παγκόσμια κλίμακα το θέμα,ο πρώην Διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν(λάτρης των γυναικών-κοινώς μουνάκιας),όπως είναι πάρα πολλοί (Ολαντ-Σαρκοζι και άλλοι) οδηγείται στις φυλακές.Τον έπιασαν μέσα στο αεροπλάνο την ώρα που θα ταξίδευε Βερολίνο να πάει σε μία σημαντική επίσκεψη με την Μέρκελ για την Ελλάδα.Αυτό συνέβη στην Χώρα που ένας πρώην Πρόεδρος ομολόγησε ενώπιον του Αμερικάνικου λαού,πως η γραμματέας του του επαιρνε στο οβάλ γραφείο,απανωτά τσιμπούκια.Τα έγραψα και χθες.


Περίοδος πρώτη απο ίδρυση της ΕΟΚ (Άνθρακας και χάλυβας μέχρι την περίοδο Μιτεράν στην ΕΟΚ πρώτο χέρι είναι η Γαλλία.

Ο Ντε Γκώλ με την προσπάθεια χειραφέτησης της Ευρώπης(μία Ευρώπη από τον Ατλαντικό μέχρι τα Ουράλια) μπαίνει στο στόχαστρο των τότε Αμερικανών.Οπως και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που ακολουθάει περίπου το γράμμα ΝΤΕ-ΓΚΩΛ,καθώς βλέπουν οι Αμερικάνοι πως μία αποικία τους πάει στην συνολική Ευρωπαική χειραφέτηση.Ο Καραμανλής μετά ένα επεισόδιο με το παλάτι φεύγει στο Παρίσι ως "Τριανταφυλλίδης" ενώ τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα με την δολοφονία Λαμπράκη και του την φορτώνουν προσωπικά και δημαγωγικά.
Οι μόνοι που τότε δεν είναι ακόμα χειραφετημένοι,ούτε τότε θέλουν χειραφέτηση είναι οι Γερμανοί,(αλλά δειλά πάει να ακολουθήσει αυτά τα βήματα λίγο πιό μετά ο Βίλλυ Μπράντ)κυρίως όμως σε ότι αφορά την Ανατολική Γερμανία και όχι τόσο όσο πριν ο Ντε-Γκώλ σε σχέση με μία συνολική χειραφέτηση.

Το 1991 η Γερμανία ενοποιείται και με τις ευλογίες των ΗΠΑ παίρνει το πάνω χέρι από τους Γάλλους.Οι Αμερικάνοι δεν συγχωρούν ποτέ και θυμούνται πάντα τον Ντε-Γκώλ,φοβούμενοι μην προκύψει κάποιος άλλος.Σαρκοζί και Ολάντ είναι για τα αρχίδια των Γερμανών και των ΗΠΑ.
Ερχεται η κρίση στην Ελλάδα και ένας διαλλακτικός διευθυντής του ΔΝΤ περισσότερο πολιτικός παρά τεχνοκράτης,ερχεται εδώ μιλαει δημόσια κάνει δηλώσεις.Κάπου το 2011 φαίνεται να αντιμετωπίζει πολύ πιο χαλαρά το πρόγραμμα με την Ελλάδα.Σκέφεται περισσότερο σαν Γάλλος παρά σαν ΔΝΤ.Αλλωστε το 2012 θα βάλει υποψήφιος για πρόεδρος στην Γαλλία και είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ και ΠΟΛΎ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ.

Ο κίνδυνος για τους Γερμανούς που έχουν το πάνω χέρι είναι ορατός.Ο Στρος Κάν ελπίζει να ξαναφέρει την Γαλλία στο προσκήνιο της Ευρώπης.Ελπίζει!Αλλά αυτοί που έκαναν την Γερμανία Ισχυρό κράτος,οι Αμερικάνοι,άλλα έχουν στο μυαλό τους.Τα υπόλοιπα τα ξέρουμε.Οι Αμερικάνοι θέλουν τους Γερμανούς να έχουν το πάνω χέρι στην Ευρώπη.Ενοχλούνται με το φάντασμα Ντε-Γκωλ και μία Γαλλία που ακόμα και σήμερα είναι η στρατιωτική πολεμική μηχανή στην Ευρώπη,η μόνη.

Που και πού πετάνε και κανένα σκανδαλάκι τύπου WOLKSWAGEN στην Γερμανία προκειμένου να της θυμίζουν ποιοί είναι τα πραγματικά αφεντικά.Και είναι πράγματι.

Κοινώς μπλέξαμε πατριώτες,αν δεν πάμε κατ ευθείαν στους Αμερικάνους μας να μας πούνε τι ακριβώς θέλουν από εμάς και που το πάνε σε σχέση με την Ελλάδα.
Διότι κακά τα ψέματα.Αυτοί είναι τα πραγματικά αφεντικά στον πλανήτη.

EΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ Σαρλ ντε Γκωλ (ή Κάρολος ντε ΓκωλCharles de Gaulle

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B1%CF%81%CE%BB_%CE%BD%CF%84%CE%B5_%CE%93%CE%BA%CF%89%CE%BB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου