Powered By Blogger

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Σιγά μην το έπιασε τώρα τον Αλαφούζο η πρεμούρα να υπερασπιστεί το δημόσιο συμφέρον.

ΠΡΩΤΟΝ 
Nαι και ο Σύριζα διορίζει σόγια κολλητούς και κουμπάρους διότι έχει την ίδια αντίληψη με όλο το υπόλοιπο πελατειακό σύστημα πως στις καίριες θέσεις δίπλα στους υπουργούς πρέπει να μπαίνουν αυτοί οι μαλάκες οι μετακλητοί συνεργάτες που 30 χρόνια έκαναν μία τρύπα στο νερό.Και ενώ υπάρχει η Σχολή δημόσιας διοίκησης που βγάζει αξιόλογα στελέχη και παρά την εξαγγελία Τσίπρα ακριβώς πέρυσι πως η κυβέρνηση του θα στηριχτεί στους μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους και όχι στους κολλητούς μετακλητούς.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ.
Αυτά που κάνει ο Σύριζα σήμερα τα έκαναν ΑΚΡΙΒΩΣ και οι προηγούμενοι 30 χρόνια τώρα.
ΤΡΙΤΟΝ
Το Αλαφουζοκάναλο (SΚΥ) έχει δίκιο που λέει αυτά σήμερα για την κυβέρνηση Σύριζα.Aλλά δεν τα έλεγε και για τους προηγούμενους,τουλάχιστον με αυτήν την ένταση.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Το Αλαφουζοκάναλο δεν καταγγέλει τις πραγματικά άθλιες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για διορισμούς με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον,αλλά με τους ιδιοτελείς σκοπούς του καναλιού και μόνο στην προοπτική αλλαγής του τηλεοπτικού τοπίου.
Αρα το Αλαφουζοκάναλο αν βρεθεί μία κυβέρνηση που θα του πεί "δεν κινδυνεύεις από εμας" θα σιωπήσει όσους και διορισμούς να κάνει αυτή η κυβέρνηση.
ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
Αναζητείται η έννοια του δημόσιου συμφέροντος που έχει χαθεί από το 1821 από κόμματα,θεσμούς και κανάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου