Powered By Blogger

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ

O πρύτανης του ΕΚΠΑ κ.Φορτσάκης αποφάσισε να επιβάλλει την νομιμότητα. Εχει κάθε δικαίωμα μόνο και μόνο από το γεγονός πως για πρώτη φορά εκλέγεται ένας πρύτανης με τόσο τεράστια πλειοψηφία.
Οι γνωστές κομματικές συμμορίες της μειοψηφίας που κουμαντάρουν τα Ελληνικά πανεπιστήμια τόσα χρόνια δεν περίμεναν τέτοια σθεναρή θέση.
Επιχείρησαν να μπουν μέσα αλλά δεν τα κατάφεραν.Και τότε παρενέβη "ο από μηχανής θεός".Το κατ' εξοχήν κόμμα της θεσμοθετημένης ανομίας με 3 από τους πιο ιδεοληπτικούς βουλευτές του,(ιδεοληπτικοί είναι οι περισσότεροι εκεί μέσα) και με το όπλο της Βουλευτικής ασυλίας,(που σημαίνει πως παρανομούμε στα πάντα),με τσαμπουκά μπήκαν μέσα και δι' αυτών εισήλθαν και οι συμμορίες που χρόνια λεηλατούν τα πανεπιστήμια.
Το γεγονός πως αυτό το κόμμα είναι στα πρόθυρα της εξουσίας είναι κάτι που εγώ προσωπικά το περίμενα.Διότι η Ελληνική κοινωνία στερείται παντελώς κοινής λογικής.Επιλέγει μεταξύ δύο αποτυχημένων όψεων ενός πολιτικού συστήματος,στο σύνολό του,την άλλη όψη πια,που φέρει τον τίτλο "αριστερά".Τα γεγονότα στο ΕΚΠΑ αποδεικνύουν με απόλυτη σαφήνεια,πως αυτό που έρχεται να κυβερνήσει δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτό που φαίνεται να φεύγει.Ιστορικός φαύλος κύκλος χωρίς καμία ελπίδα.
Πολύ σύντομα θα φανούν τα νέα τεράστια αδιέξοδα.
Εκτός αν συμβεί κανένα θαύμα.....!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου