Powered By Blogger

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΚΟΥΡΑΚΟΣ Θ. ΙΩΑΝΝΗΣ.Βουλευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων ΚΑΙ Υπάλληλος τής Βουλής!!

ΚΟΥΡΑΚΟΣ Θ. ΙΩΑΝΝΗΣ.Βουλευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων στήν Β Πειραιά.
O YΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΌΥ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Καί φυσικά άν ξαναχάσει τήν Εδρα του θά ξαναπάει ώς υπάλληλος τής Βουλής!!!
Σήμερα λοιπόν μάθαμε πώς ο νύν βουλευτής του Καμμένου:
Ο Γιάννης Κουράκος εισήλθε στην Βουλή των Ελλήνων ως βουλευτής της ΝΔ στην Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ το 2004... Ο κ. Κουράκος κατόρθωσε και διορίστηκε

στην βουλή ως υπάλληλος από τον κουμπάρο του Λ.Ζαγορίτη στα 50 του. Από το 2007 έως το 2009 ήταν αποσπασμένος στο Γραφείο του Τραγάκη στην Βουλή. Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ο κ. Κουράκος Γιάννης υποστήριζε την Ντόρα ενώ μια εβδομάδα πριν τις κάλπες έγινε Σαμαρικός. Στην συνέχεια παρακάλαγε τον πρόεδρο της ΝΔ να τον.... τοποθετήσει ως αν.Γραμματέα σε γραμματεία για να είναι αποσπασμένος στην Συγγρού και να μην βαράει κάρτα στην βουλή ως ηλεκτρολόγος του κτηρίου. Με την ίδρυση του νέου κόμματος «Ανεξάρτητοι Ελληνες» μυρίστηκε έδρα στην Β΄Πειραιά και έγινε αντι-μνημονιακός και μασήσε ο Μαλάκας ο Λαός και τον ψήφισε.Χθές λοιπόν αυτός ο τύπος μαζί με΄τόν "¨Θρυλικό" Μαριά,τόν Ανεπάγγελτο Μπούλη από τα 25 χρόνια του Καμμένο,καί τόν Λαφαζάνη.μαζεύανε τούς υπαλλήλους τής Βουλής στούς διαδρόμους καί τούς συστήσανε νά κάνουν απεργία.
Καί από εξω δεκάδες χιλιάδες αφελείς χειροκροτουσαν τούς Βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ,πού μόλις πρίν 30 λεπτά είχαν αναρτήσει πανώ,υπέρ τών αδυνάτων.
Καί τά ΧΑΙΒΑΝΙΑ εξακολουθούν νά πιστεύουν πώς ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά ο Καμμένος είναι κατά του πελατειακού κράτους.
Βρέ άι σιχτίρ Μαλάκες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου