Powered By Blogger

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

Κουτσαβάκια,ψευτοτσαμπούκια, η ακραία ψυχοπαθολογία μίας κοινωνίας πού ξαφνικά βρέθηκε από την φούσκα τού Ζενίθ,πού δέν ταίριαζε στίς σαθρές βάσεις της στήν πραγματικότητα τού Ναδίρ.Ντυμένοι ναζιστές,τό έργο τής Ελληνικής τραγωδίας στούς δρόμους.Μία απίστευτη εικόνα ντυμένων μέ σβάστικες νά καίνε χιτλερικές σημαίες,γιατί δέν καταλαβαίνω.Η εκπρόσωπος του Γερμανικού κράτους μέ τον αντικαγκελάριο Βιετναμέζικης καταγωγής,τόν Ομοφυλόφιλο υπουργό,τόν ανάπηρο υπουργό,έρχεται καί φεύγει.Δέν είναι μόνο η Μέρκελ.Η Μέρκελ,ως γερμανίδα καγκελάριος εκπροσωπεί τήν Μεταπολεμική Γερμανία.Τόν Κόνραντ Αντενάουερ,πού διώχθηκε από τούς ΝΑΖΙ,καί ήταν ό πρώτος μεταπολεμικός καγκελάριος τής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας τής Γερμανίας,που δημιούργησε τό μεγάλο Γερμανικό θαύμα.Τόν Γίγαντα τής Ευρωπαικής πολιτικής ΒΙΛΛΥ ΜΠΡΑΝΤ!Τόν Χέλμουτ Σμίτ,τόν Χελμουτ Κόλ,τόν Γκέρχαρντ Σρέντερ.
Ο Γερμανικός λαός τήν δεκαετία τού 1930,κάτω από τήν πίεση μίας μεγάλης οικονομικής κρίσης,ισχυρίστηκε πάνω στήν απελπισία του,πώς έχει τό πλεονέκτημα τής καθαρότητας τής Φυλης καί 10 χρόνια μετά έζησε τά ερείπια.
Φαίνεται πώς μάλλον είναι η δική μας σειρά νά ζήσουμε τά δικά μας ερείπια,ακολουθώντας όλους αυτούς τούς Ελληνες παρανοικούς.

Ελληνικα αρχιζωντόβολα που σάς ταίζουν κουτόχορτο,οι Τράγκες,οι Λαφαζάνηδες,οι Λαζόπουλοι,οι Κραουνάκηδες,οι Χατζηνικολάου,οι Καμμένοι,οι Κασιδιάρηδες,καί τά κάθε λογής λαμόγια,εσείς πού μιλάτε για "Ναζιστική Γερμανία"προσβάλλοντας τόν Γερμανικό λαό,γνωρίζετε αυτόν τόν Γερμανό Καγκελάριο γίγαντα τής Ευρωπαικής πολιτικής;;
Αυτή είναι η ιστορία τής Μεταπολεμικής Γερμανίας.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΛΛΥ ΜΠΡΑΝΤ
Μέλος σαν νεός του SPD και του USPD. Αντίσταση στον Χίτλερ, φυγή στη Νορβηγία, συμμετοχή στη νορβηγική αντίσταση, επιστροφή στη Γερμανία σαν νορβηγός αξιωματικός, επαναπροσχώρηση στο Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα SPD, Δήμαρχος του Ελεύθερου Βερολίνου. (ιστορική η επίσκεψη του Κέννεντυ και η φράση του : Ich bin ein Berliner - είμαι ένας βερολινέζος) Αντικαγκελάριος, Καγκελάριος , βραβείο Νόμπελ Ειρήνης , παραίτηση επειδή ο γραμματέας του ήταν κατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για πολλά χρόνια. Και βέβαια η πιο γνωστή φωτογραφία του στο γκέτο της Βαρσοβίας:
http://www.move-magazin.eu/wp-content/uploads/2011/07/Kniefall-von-Warschau-Copyright-Deutscher-Bundestag.jpg

ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΔΙΩΓΜΕΝΟΣ ΚΑΊ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
Η άνοδος του Χίτλερ στην εξουσία είχε ως αποτέλεσμα την καθαίρεσή του από την θέση του δημάρχου στις 12 Μαρτίου του 1933, από τον Χέρμαν Γκαίριγκ. Αιτία ήταν οι απόψεις που είχε εκφράσει κατά καιρούς εναντίον του Χίτλερ . Καθοριστικό, βέβαια, γεγονός σε αυτήν την απόφαση έπαιξε και η κίνηση του Αντενάουερ να απουσιάσει από την επίσημη υποδοχή του Χίτλερ στην Κολωνία, αλλά και η εντολή του στις αστυνομικές δυνάμεις να αφαιρεθούν όλα τα εμβλήματα με τον αγκυλωτό σταυρό που είχαν αναρτηθεί στην πόλη προς τιμήν του νέου καγκελάριου. Τον επόμενο χρόνο φυλακίστηκε με την κατηγορία της υπεξαίρεσης. Στις 21 Ιουλίου του 1944 συνελήφθη από την Γκεστάπο με την κατηγορία της συμμετοχής του στο κίνημα των στρατηγών, που αν και κατάφερε να δραπετεύσει προσωρινά ξανασυνελήφθη.ΟΛΟ ΕΔΩ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ

1 σχόλιο:

  1. Το ενδεχόμενο αυτοί που ντύθηκαν ΝΑΖΙ να ήθελαν συμβολικά να δείξουν ότι πίσω από τη Μέρκελ βρίσκεται ένας άλλου τύπου νεο-φασισμός, αυτός των τραπεζών, των τρωκτικών-τραπεζών, και του στυγνού νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού που ανακατεύει την τράπουλα εξαφανίζοντας τους μικρομεσαίους (εμάς δηλαδή) έτσι ώστε: ο μόχθος του 90% να καρπώνεται από το 10%, ενώ υποπολλαπλάσιο του «μόχθου» του 10% να το μοιράζεται το 90% της κοινωνίας, το έχεις σκεφτεί???
    Ποιο είναι το 10% κ ποιο το 90% το αφήνω σε εσένα (κ τους αναγνώστες), αν κ η απάντηση είναι προφανής….

    ΑπάντησηΔιαγραφή