Powered By Blogger

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ!!

<<ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!!!!Αν δέν πάρουμε τήν δόση από την δανειακή σύμβαση.>>
Αφοπλιστική ειλικρίνεια σε δήλωση του Αντιπροέδρου του Φαρμακευτικού συλλόγου Θεσσαλονίκης.Στήν ΝΕΤ στίς Ειδήσεις τών 21.00 τής 5-9-2012.
Παρά ταύτα οι κινητοποιήσεις,κινητοποιήσεις.
Ειδικά

μισθολογια,Δικαστές,Καθηγητές,Αστυνομικοί,Στρατιωτικοί,
ΔΕΚΟ,συνταξιούχοι,χρέη πρός Ιδιώτες,Πανεπιστημιακοί,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ,ΚΑΜΜΕΝΟΙ,Χ.Α,
Φοιτητες,χρεοκοπία Πανεπιστημίων,κατάρρευση
Νοσοκομείων,Δήμων κ.λ.π.Απελπιστική κατάσταση πασχόντων από ανίατες ασθένειες λόγω έλλειψης φαρμάκων.
Ας το καταλάβουμε επιτέλους και ας αφήσουμε τα εθνικά νταηλίκια καί τίς Τσιπρο-κασιδιάρικες ψευτομαγκιές.
Δέν καταλαβαίνετε ότι οι Λαικιστές σάς δουλεύουν γιά να σας αρπάξουν απλά τα ψηφαλάκια σας;;
 
Μού θυμίζει αυτό τή φανταστική εικόνα πού ολοι ζητούν λεφτά από <<ένα ζητιάνο τών φαναριών>> πού δέν έχει μία!!Τά δημόσια ταμεία είναι άδεια.Καί ακούνε τά Εθνικά νταηλίκια καί τίς άναρθρες κραυγές τών Τσιπρο-Καμμενο-Κασιδιάρηδων.
Αν οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι κόψουν την χρηματοδότηση,ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.Θα γίνονται ληστείες μετά φόνων γιά μία κονσέρβα.Καί τα πρωτα θύματα θά είναι οι πάσχοντες από ανίατες ασθένειες ,λόγω έλλειψης φαρμάκων πού θα διαρκέσει αρκετά.Οι καταστάσεις πού θα ζήσουμε θα είναι εφιαλτικές και πρωτόγνωρες.
Καί οι απώλειες από τα Ειδικά μισθολόγια και οι λοιπές μειώσεις θα φαντάζουν ένας μακρυνός παράδεισος μπροστά σε αυτό που θα εξελιχθεί μπροστά μας.
Βεβαια η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται εκτός πραγματικότητας μέσα σε μία μαζική αυταπάτη.
Από την οποία θα ξυπνήσει ΒΙΑΙΑ μόνο μέσα από μιά ιστορικών διαστάσεων,οικονομική καταστροφή,οπως ξυπνάει ο κάθε εγκλωβισμένος στήν Αυταπάτη του.Μόνο πού δέν έχουμε υπολογίσει επίσης,πώς μία ανεξέλεγκτη οικονομική καταστροφή,μπορεί να έχει καί ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.....Εδώ είναι Βαλκάνια...καί η Ιστορία προειδοποιεί...Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο χωράφι μέ ξερά χόρτα καί όλοι πετάνε σπίρτα.Είναι μέχρι να πάρει φωτιά....Μετά φωτιά στα μπατζάκια μας....Ελλάδα 1821-2012.Οταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται πολλές φορές!!!Προειδοποιεί αλλά δυστυχώς δέν διδάσκει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου