Powered By Blogger

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΙΔΕΟΛΟΓΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ

Μία παραγωγική μονάδα στην Ελλάδα καί ένα εργοστάσιο,θεωρείται περίπου σάν ένα εχθρικό κάστρο,εξω από το οποίο υπάρχουν ομάδες κλεφταρματωλών,που έχουν στήσει ταμπούρια και το πολιορκούν για να το καταλάβουν καί να το λεηλατήσουν.
Ψάχνω να βρώ στά παγκόσμια χρονικά του εργατικού κινήματος,σε Δύση καί Ανατολή,ένα τέτοιο φαινόμενο,όπου 100 άτομα,φράξανε την πύλη ενός εργοστασίου,εμποδίζοντας επί 10 μήνες άλλα 150 άτομα που θέλουν να εργαστούν να μπούν και να δουλέψουν.
Καί μην με παραπέμψετε σε ιστορικές μαζικές καταλήψεις εργοστασίων που έγιναν με την συντριπτικότατη θέληση τής πλειοψηφίας τών Εργατών.Τίς γνωρίζω από την διεθνή ιστορία.
Θέλω να μού πείτε εάν υπάρχει σε άλλη χώρα τέτοιο ακριβώς αντίστοιχο παράδειγμα,σαν αυτό που περιέγραψα,καί συντελείτε εδώ και 10 μήνες στην Χαλυβουργία Ελευσίνας στήν Ελλάδα της συνδικαλιστικής παρασιτοκρατίας,που καμμία σχέση δεν έχει ούτε με τούς συνδικαλιστές του Σικάγου,ούτε της Ιταλικής Αριστεράς,ούτε του Λαικού μετώπου του Μεσοπολέμου στην Γαλλία,αλλά ούτε και με τούς εργάτες του μεσοπολέμου στην Ελλάδα.
Οχι τίποτα άλλο,απλά να ξέρουμε τί σημαίνει σήμερα συνδικαλιστής και συνδικαλισμός στην Ελλάδα.Σημαίνει παρασιτοκρατία,σημαίνει κρατικοδίαιτη ΜΑΦΙΑ.

Στείλτε αυτήν την φωτογραφία σε όλους τους φίλους σας στο ΠΑΜΕ καί στον ΣΥΡΙΖΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου