Powered By Blogger

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Από την μία οι μαφίες,από την άλλη το κλεφταρματωλίκι!!!

Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι το πρόβλημα τής διαφθοράς καί το παραγόμενο από αυτήν μαύρο χρήμα είναι μόνο στην κορυφή του πολιτικού συστήματος.Αυτά είναι οι αστείες δημαγωγικές θεωρίες τών απανταχού λαικιστών-δημαγωγών,από την Χρυσή Αυγή μέχρι και το ΚΚΕ.
5 η,10 η,50 διεφθαρμένοι πολιτικοί έχουν βγάλει πολύ λιγότερα απο μερικές δεκάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους στα μεσαία-ανώτερα και ανώτατα στρώματα τής Δημόσιας Νομενκλατούρας που λεηλατούν την Χώρα εδώ και 30 χρόνια.
Η ευθύνη του συνόλου του πολιτικού συστήματος είναι ότι ανέχεται και έχει καλύψει με μία πολυδαίδαλη νομοθεσία αυτήν την διαφθορά.
Αριθμητικά το παραγόμενο μαύρο χρήμα από τόυς χιλιάδες είναι πολύ περισσότερο απο τους 10 η,τούς 50.Είναι σαν το παράδειγμα του τζίρου που χρησιμοποιούν οι έμποροι που λένε:
<<Αν πουλήσω 50 πράγματα πρός 10.000 θα βγάλω 500.000.Αν πουλήσω 50.000 πράγματα πρός 200 θα βγάλω 10.000.000!!>>
Δίπλα σε αυτούς τους διεφθαρμένους δημοσίους υπαλλήλους λειτουργούν ώς διαμεσολαβητές διάφορα επαγγέλματα ελευθέρων επαγγελματιών,ώς επί το πλείστον κλειστών.
Σε όλα τα τμήματα καί τα υπουργεία τής Δημόσιας Διοίκησης,υπάρχουν ισχυροί θύλακες διαφθοράς πού δρούν με τον άγραφο νόμο τής συμμορίας.
Από την άλλη έχουμε στο γήπεδο τής ιδιωτικής οικονομίας μία ΚΛΕΦΤΑΡΜΑΤΩΛΙΤΙΚΗ τακτική από γνωστούς συνδικαλιστές που έδω και χρόνια αφήνουν αλώβητους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες,καί καναλάρχες και χτυπούν αδίστακτα τμήματα τής Ελληνικής Ιδιωτικής οικονομίας που είναι παραγωγικά και εξαγώγιμα.
Παλιά κλέισανε την PIRELLI την Πειραική Πατραική το εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινητων στό Βόλο.Τώρα έχουν στόχο την Χαλυβουργία.Χτυπήσανε ήδη τα Ναυπηγεία και την Ναυτιλία.
Δηλαδή μονάδες παραγωγικές και εξαγώγιμες Εθνικής ζωτικής σημασίας.
Νομίζετε πώς τυχαία τα κάνουν αυτά τόσα χρόνια;
Τώρα αποκτήσανε και συμμάχους στόν ΣΥΡΙΖΑ καί την αστεία και γραφική Χρυσή Αυγή.
Eίμαστε στό πλήρες αδιέξοδο.Και δέν θα υπάρξει ελπίδα καμμία,όσο η κοινωνία συμπλέει σε νοοτροπία με όλα τα παραπάνω.Αν όχι όλη,η συντριπτική πλειοψηφία τής Ελληνικής Κοινωνίας.Και αυτό είναι σίγουρο.
Αλλοιώς θα είχαν αλλάξει πολλά.Αλλά η καθήλωση τής Ελληνικής κοινωνίας στα παλιά Οθωμανικά ήθη και πρότυπα,είναι η αιτία που τίποτα πρός το παρόν δεν φαίνεται να αλλάζει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

ΑΡΧΙΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου