Powered By Blogger

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ωραία σύντροφοι,ας πούμε πώς καθαρίσαμε...

Πρός τους συντρόφους της Ελληνικής κλεφταρματωλικής αριστεράς.
Ωραία σύντροφοι,ας πούμε πώς καθαρίσαμε με την πλουτοκρατίας.Τούς εξοντώσαμε και μείναμε μονάχοι μας.Ησυχοι καί ωραίοι.
Μείναμε,εσύ,εγώ,αυτός,αυτή,ο Σιφωνιός,ο Φωτόπουλος,ο Μπαλασόπουλος,ο Λυμπερόπουλος,ο Λουράντος,ο Πατούλης,ο Πρόεδρος της ΑΔΕΥ,των ΕΛΠΕ καί όλων των ΔΕΚΟ,πού θα προσφέρουν υπηρεσίες <<πρός όφελος της κοινωνίας>>,(τό ίδιο κάνουν χρόνια τώρα.....).
Θα μείνουν επίσης,όλοι οι εκπρόσωποι της μεσαίας τάξης,(ραχοκοκαλιά της οικονομίας τό λέμε),καθώς καί όλοι οι μη προνομιούχοι.Γιατροί,Δικηγόροι,Υδραυλικοί,Ηλεκτρολόγοι,Μηχανικοί,Συμβολαιογράφοι,.έμποροι,μικροί Βιοτέχνες,(μικροί είπα καί ΤΟ ΤΟΝΊΖΩ,πάνω από 25 εργαζόμενους αν έχει ο Βιοτέχνης θα είναι στυγνός καπιταλιστής).
Θα μείνουν όλοι οσοι σήμερα ασκούν το <<επάγγελμα>> τού φοροφυγά.Διότι σύντροφοι πρέπει να ξέρετε,ότι το 70% τής φοροδιαφυγής είναι από την Μεσαία Τάξη,παρά τίς διαχρονικές ΜΑΛΑΚΙΕΣ πού λέτε.
Θα μείνουν λοιπόν όλοι οι παραπάνω,σύν τον φούρναρη,τον εστιάτορα,τον κάθε μαγαζάτορα,τόν κάθε φοροφυγά,που στην δική σας κοινωνία θα γίνει αγγελούδι και θα κόβει αποδείξεις.
Καί τώρα το ερώτημα:
Καλά είσαστε τόσο αφελείς που πιστεύετε ότι θα εξαφανιστούν οι λεγόμενες ταξικές αντιθέσεις και όλοι μαζί θα ζούμε κάτω από την αλληλεγγύη τής αριστερής διακύβέρνησης.
Το τί ταξική αντίθεση ,τό τί βαβούρα,καί το τί συντεχνία έχει να πέσει,δέν λέγεται.
Καί επειδή η φύση απεχθάνεται το κενό,οι νέοι πλουτοκράτες σύντομα θα ξεπηδήσουν.
Μιάς καί ειμαστε στην εποχή τής νανοτεχνολογίας πιά.Πολύ πιό γρήγορα απο εκείνο το πρωτό μοναδικό και ατυχές πείραμα της ανθρωπότητας,που έγινε από τους Μπολσεβίκους.
Θα είναι μία μοναδική περίπτωση μέσα από την νέα πλουτοκρατία,να βρεθεί επιτέλους ένας Ελληνας πρώην κομμουνιστής και μετέπειτα πλουτοκράτης να αγοράσει μία ΤΣΕΛΣΥ.Και γιατί όχι και μία ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.
Σύντροφοι η μεσαία τάξη αλλά καί όλοι σας ακολουθούν δέν σας ακολουθούν γιά να τούς προσφέρετε την μίζερη κοινωνία που έχετε στο μυαλό σας.
Σας ακολουθούν γιατί θέλουν να ξαναέχουν καί πάλι ΚΑΓΙΕΝ,με δανεικά από τούς κακούς Τραπεζίτες.


Y.Γ
Ευτυχώς,εδώ που τα λέμε που έχουμε πολύ λίγα εργοστάσια στήν Ελλάδα.Ευτυχώς!!
Διότι αλλοιώς όλη η αστυνομία θα έτρεχε από το πρωί μέχρι το βράδυ να εφαρμόζει δικαστικές αποφάσεις στα τέσσερα σημεία του ελληνικού ορίζοντα.
Θα αποκλείονταν όλοι οι δρόμοι καί τα μονοπάτια από τους κλεφταρματωλούς της Κοτζαμπάσικης Ελληνικής Αριστεράς του Νεοοθωμανικού-Σοβιετιστάν.Ευτυ


Στείλτε αυτήν την φωτογραφία σε όλους τους φίλους σας στο ΠΑΜΕ καί στον ΣΥΡΙΖΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου