Powered By Blogger

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

20 Ιουλίου 1974.Οταν η Ιστορία πρειδοποιεί.

Χθές είχαμε 20 Ιουλίου 2012,(38 χρόνια μετά την 20η Ιουλίου 1974).Οταν η Ιστορία προειδοποιεί!!!
Προφανώς σε πολλούς ηλίθιους ανιστόριτους Νεοέλληνες,<<Παρανοικούς Ανεξάρτητους>>,<<Κασιδιάρηδες>
>,<<Λαφαζάνηδες>>,καί λοιπόυς αρχιλαικιστές και δημαγωγούς,΄δεν έχει γίνει μάθημα αυτη η ημερομηνία.
Τί θέλω να πώ:
Οι υστερικές φωνές περί μονομερούς ανακήρυξης της ΑΟΖ,οί λαικιστικές φωνές περί μονομερούς καταγγελίας της δανειακής σύμβασης,όλες αυτές οι εθνικές μαγκιές τού κώλου,είναι άκρως επικύνδυνες και αφελέστατες.Προέρχονται από ηλίθιους.
Μία χώρα που δεν μπορεί να συντηρήσει παιδικούς σταθμούς,που δέν έχει να πληρωσει φάρμακα,μία χώρα απομονωμενη από τους φυσικούς συμμάχους της στο περιθώριο τών Βαλκανίων,θα πάει να κάνει μονομερείς ενέργειες;;
Πώς σας φάινεται αυτό;;
Με 1 ναυτικό μίλι που απέχει το νησί από την Τουρκία,μέσα σε 3 ώρες,θα έχουμε πάθει την πλάκα μας Πατριώτη!!
Η ενέργειες κατοχύρωσης εθνικών συμφερόντων,γίνονται σε κατάλληλες στιγμές,με μία Χώρα σε οικονομική ανάπτυξη και με διεθνείς στρατηγικές συμμαχίες.
Αυτό διδάσκει η Ιστορία και η Λογική.Βλέπε Βαλκανικοί πόλεμοι 1912-1913,Ελευθέριος Βενιζέλος!
Αν πάς ώς Ταύρος εν υαλοπολείο εναντίον τών πάντων,με μία χρεοκοπημένη Χώρα,που να πουλάει <<εθνικές μαγκιές>> καί <<Νταηλίκια>>΄το έχουμε χάσει το παιγχνίδι Πατριώτη.
Καί΄άν χάσουμε αυτό το νησάκι,χάσαμε και το διεθνές νομικό πλεονέκτημα της ΑΟΖ.
Θα μάς μείνουν βέβαια οι μαγκιές,οι φωνές και οι υστερικές κραυγές των Λαφαζάνηδων,των Κασιδιάρηδων,των Σιφωνιών,τών Χάρυ-κλύνιδων,των Καμμένων καί των Χαικάληδων.
ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.Tό βλέπουν σαν ξερολούκουμο από το 1974.Αυτοί έχουν μακρόπνοη εθνική στρατηγική.Εμείς έχουμε κραυγές και λαικιστές.Αφελείς και γελοίους εθνικιστές.Θα επαναλάβουμε τα λάθη του 1878,τού 1897,του 1922,τού 1974;;
Μπαίνουμε σε μία φάση ιστορικών γεωπολιτικών ανακατατάξεων στην ευρύτερη περιοχή τής Βαλκανικής καί τής Μέσης Ανατολής.
Αυτά να πείτε στους Μαλάκες του λαικισμου,που από την Νεοελληνική Ιστορία δεν έχουν αντλήσει ούτε ένα παράδειγμα,οι ηλίθιοι!!
Καί κάποιοι από εσάς που τούς ακολουθάτε σαν τα πρόβατα.Μήν σας δώ μετά να βγαίνετε στίς πλατείες καί να ζητάτε να πάνε στο ΓΟΥΔΗ,αυτοί που μέχρι πρό ολίγου υποστηρίζατε!!!Θα είναι αργά πλέον
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου