Powered By Blogger

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;;

Φέτος γιά πρώτη φορά οι φορολογικές δηλώσεις πήγαν πολύ μακρυά,με καταληκτική ημερομηνία την 15η Ιουνίου.Με μία παράταση από τις συνήθεις,θα πάει την 1η Ιουλίου.Οταν πάντα η διαδικασία ξεκινούσε από αρχές Μαρτίου.Την σκοπιμότητα της αναβολής αυτής,πρέπει να είναι κάποιος ηλίθιος,γιά να μην την καταλάβει.Οπως επίσης και τον εμπνευστή της.Αλλωστε εκλογές είχαμε στίς 6 Μαίου,οπότε η κουτοπονηριά του Πολιτικού συστήματος,επέβαλε την αναβολή για ψηφοθηρικούς λόγους.Τα αποτελέσματα όμως που ήταν αναπάντεχα,χάλασαν την σούπα.Πάλι καλά που δεν ανέβαλαν και τις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Η ανυπαρξία,ο πολιτικαντισμός,η πελατοκρατεία και η σκοπιμότητες 35 ετών,δημιούργησαν στο <<εργαστήριο>> το τέρας του Λαικισμού.Ακόμα και σήμερα τα δύο μεγάλα κόμματα,(που ποτέ δεν είχαν πρόγραμμα,όπως και η Αριστερά δεν είχε πρόγραμμα,όπως και διαχρονικά ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,από το 1821 δεν είχαν πρόγραμμα),βγαίνουν και λένε ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ,για απαγγιστρώσεις και ιστορίες για αγρίους.
Αρνούνται να δεχθούν οτι,καλώς η κακώς το μοναδικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,μετά την μεταρρύθμιση του Ελευθέριου Βενιζέλου,(1909-1912),είναι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Β.Αν έχουν ΟΛΟΙ αυτοί (συμπεριλαμβανομένου τού ΣΥΡΙΖΑ),πολιτικό σχέδιο και εθνικό πρόγραμμα ας πάνε στην Ευρώπη να το παρουσιάσουν.
Αλλά δεν έχουν τίποτα.Και ποτέ δεν είχαν τίποτα.Ούτε αυτοί,ούτε ο Τσίπρας ούτε κανείς.Δεν έχουμε πρόγραμμα Πατριώτες.Το μόνο πού έχουμε είναι κραυγές,ιδεολογήματα,και πελατειακές σχέσεις με Ευρωπαικά Δάνεια.
Το βλέπουμε καθημερινά και στην τηλεόραση.Αντιπαραθέσεις από όλους,αντιπαραθέσεις της κακιάς ώρας.Πού είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;;;
Που είναι η GRREK-TASK FORCE;;;
Τρίχες!!!!<<Εθνική Ανεξαρτησία>>,με Εθνική Λεηλασία.Μόνιμη ιστορία απο το πρωτο εκτελεστικο του 1822.Μόνιμη ιστορία μετά την δολοφονία του Καποδίστρια.
Και τώρα ακόμα γιά μία φορά μπροστά στο σκληρό ταμείο της Ιστορίας.
 
Λέμε συνέχεια,γιατί δεν έχουμε σταθερό φορολογικό σύστημα.ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ,από το πρώτο σύνταγμα της Επιδαύρου,(1822),Τμήμα Β,παράγραφος ζ.
<<Καμμία είσπραξις δεν γίνεται άνευ προεκδοθέντος νόμου,καί κανένας νόμος περί εισπράξεως δεν εκδίδεται,ειμή διά έν και μόνο έτος>>!!!!!!!
Είπατε τίποτα;;;;
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου