Powered By Blogger

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

AΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!!

AΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!!

Παραλύει από αύριο όλη η χώρα.Υστερα απο την άρνηση του υπουργού εσωτερικών που απέρριψε το αίτημα της Ιεραρχίας που ζητούσε να εξαιρεθεί απο τον γενικό κανόνα <<μια πρόσληψη γιά κάθε πέντε συνταξιοδοτήσεις>>,επειδή οπως λένε οι Ιεράρχες,δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά θρησκευτικοί λειτουργοί!!!!

Σε έκτακτη Γενική συνέλευση της η Ιερά σύνοδος ομόφωνα αποφάσισε την αγωνιστική κάθοδο του κλάδου σε απεργία.Ετσι κλείνουν όλοι οι Ναοί απο αύριο και επ αόριστον.Θα υπάρχει μόνο προσωπικό ασφαλείας και διανυκτερεύοντες ναοί για έκτακτα περιστατικά.Σε πολλούς ναούς θα υπάρχουν καταλήψεις με λάβαρα όπως <<Ελευθερία η θάνατος>><<Ζήτω το Βυζάντιο>>,<<Ο Γκλέτσος πήρε τ΄ άρματα>>κ.λ.π .

Οσοι θέλουν να βαπτιστούν,να παντρευτούν,(ειδικά αυτοί ας το ξανασκεφτούν),θα εξυπηρετηθούν κατ ευθείαν από τον ΕΟΠΥΥ.Οσοι όμως έχουν την ατυχία να αποδημήσουν θα πάνε αδιάβαστοι....δεν χάνουν και τίποτα!

Υπο το βάρος λοιπόν των εκβιαστικών διλημμάτων της Ιεραρχίας,ο υπουργός Εσωτερικών φέρνει κατεπείγον νομοσχέδιο στην Βουλή,με το οποίο απελευθερώνεται το επάγγελμα των παπάδων.Ο νεος νόμος για την απελευθέρωση του επαγγέλματος του παπά προβλέπει.Θεσμοθετείται Η ΠΑΠΑΔΙΑ ΙΕΡΩΜΕΝΗ.

Είσοδος ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.


Στο πρώτο και βασικό άρθρο 1 του νομοσχεδίου,ανατρέπεται η εδώ και 20 αιώνες αποστολική θεωρία του Αποστόλου Παύλου περί αποκλεισμού του ΜΙΣΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ απο τα ιερατικά καθήκοντα,(Γυναικες),αλλά και της θεωρίας του Αποστόλου Γκλέτσου που βασίζεται στο ρητό:<<ΑΝΔΡΩΝ επιφανών  ΣΤΥΛΙΔΑΣ,πάσα γή τάφος>>.Ετσι άλα εναρμονίζονται με το αθάνατο Νεοελληνικό ρητό:

<<ΤΡΙΧΑ Μου...ου και νεκρούς ανασταίνει>>!!!


Aλλωστε μετά εμπειρίες εκατομμυρίων ετών όλοι έχουμε πιά καταλάβει ότι την μαλακία την έκανε ο Αδάμ,και την φόρτωσε στην Εύα!!!

Και ο Θεος το είχε καταλάβει,απλά άφησε τον Αδαμ να νομίζει.....ο μαλάκας!!!!!


Ολες οι γυναίκες,με την συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους,θα μπορούν να ασκούν ιερατικά καθήκοντα ανεξαρτήτου οικογενειακής καταστάσεως,ήτοι,παντρεμένες,χωρισμένες,ελεύθερες.Να εχουν την δυνατότητα να εξομολογούν,κυρίως Αντρες που την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια!!Για όλους αυτούς τους λόγους,και κατά την διάρκεια του μυστηρίου του Γάμου,η φράσις <<Η ΔΕ ΓΥΝΗ ΝΑ ΦΟΒΗΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ>>απαλοίφεται για δύο λόγους.
Πρώτον,διότι ο Χριστός ουδέποτε είπε τέτοια φράση,(ο Παύλος την είπε),και δεύτερον,διότι μάλλον ο άντρας φοβάται την Γυναίκα,(άγχος στύσης το έλεγε ο Φρόυντ),και γιαυτό 20 αιώνες της έχει αποκλείσει την πρόσβαση στο λεγόμενο <<Ιερο>>.

Κατόπιν όλων τούτων καταργείται και το πάτημα του ποδιού του Αντρα απο την Γυναίκα,και αντικαθίσταται απο την ύψωση προς την μεριά
του άντρα του μέσου δακτύλου της δεξιάς η αριστεράς χειρός της,εξαρτάται απο την πολιτικη της τοποθετηση.


Για να συμπληρωθούν τα κενά που ζητά η Ιερά σύνοδος,απο το πλεονάζον προσωπικό των ΔΕΚΟ θα γίνουν υποχρεωτικές μετατάξεις απο τις ΔΕΚΟ τον ΟΣΕ την ΔΕΗ κ.λ.π στις κατα τόπους ενορίες και ναούς που υπάρχουν κενά.Ετσι συνδικαλιστές των ΔΕΚΟ,ο κ. Φωτόπουλος πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ,καί άλλοι, θα φορέσουν ράσα και θα ασκούν ταυτόχρονα το επάγγελμα του συνδικαλιστή αλλά και του Παπά.

Παρά ταύτα η Τρόικα θεωρεί αυτές τις μετατάξεις ως νέες προσλήψεις.Ακόμα σύμφωνα με διατάξεις του νέου Νομοσχεδίου,θα μπορεί ο κάθε Ελληνας κάνοντας ένα μικρό εκκλησάκι στο αυθαίρετο οικόπεδο του,εκτός από ρεύμα,(που έως τώρα έπαιρνε από την ΔΕΗ,αν καί αυθαίρετος)να απαλάσσεται από το τέλος για ημιυπαίθριους, να έχει όλα τα καλά όπως,<<παγγάρια>>,φοροαπαλλαγές,εικόνες που δακρύζουν για κατάθεση <<ταμάτων>>,αλλά πρόσβαση στις απόρρητες φαρέτρες όπου φυλάσσονται σουλτανικά φιρμάνια και πάπυροι του Βυζαντίου για αρπαγή και κατοχή γής, κ.λ.π.Θα μπορεί τέλος κάθε Ελληνας χριστιανός ορθόδοξος να ιδρύει Ναό με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και να εκμεταλλεύεται τα έσοδα του για <<παραγωγικούς σκοπούς>>
Καταργείται η ελάχιστη αμοιβή που ως τώρα ήταν.

Αγιασμός 50,Ευχέλαιο 30,Τρισάγιο 20 ,Βάπτιση 200,Κηδεία 300,Γάμος 500,Aφορισμος Δωρεαν!!!!!!!!!!

Οι ανωτερω τιμές θα κυμαίνονται ελεύθερα στην αγορά.

Τον γάμο η την βάπτιση στον ναό μπορεί να κάνει ελλείψη παπά,ο κουμπάρος,η η κουμπάρα,ελλείψη αυτου,ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ο Δήμαρχος,η,ο πιό κοντινός γείτονας,ο Φαρμακοποιός,ο δικηγόρος,ο φορτηγατζής,η και αλλοι επαγγελματίες,επαγγελμάτων που τώρα ανοίγουν.Eπίσης τα ανωτέρω μυστήρια μπορεί να γίνονται και σε κτήματα,κέντρα διασκέδασης,σκυλάδικα,κ.λ.π.Αλλωστε και σήμερα η ουσία των μυστηρίων και η μανία για διάκριση και φιγούρα εκεί ουσιαστικά παίζεται και γίνεται.

Βαπτίσεις μπορεί να γίνονται και σε πισίνες(ολυμπιακών και μη διαστάσεων),παραλίες,ποτάμια,λίμνες,παραπόταμους,

υδρομασάζ,τζακούζι,ΣΠΑ κ.λ.π.Στα νεκροταφεία τρισάγιο θα μπορούν να κάνουν και τα απλά κοράκια,οι φύλακες και αυτοί που μαζεύουν τα στεφάνια για να τα ξαναπουλήσουν για καινούργια,η να τα δώσουν στα σκυλάδικα.

Επίσης την νεκρώσιμη τελετή μπορεί πιά να κάνει και ο ίδιος ο νεκροθάφτης χωρίς την συμμετοχή παπά,αφού ούτως η άλλως πάντα είναι ο γενικός κουμανταδόρος.

Ολα θα είναι στα πλαίσια του ελεύθερου ανταγωνισμού και της προσφοράς χαμηλής τιμής.Καταργούνται τα πληθυσμιακά κριτήρια για οικοδόμηση ενός ναού που σήμερα είναι ένας ναός ανα 1000 κατοίκους.

Ετσι θα μπορεί ο καθένας να ανοίγει ένα ναό ανά οικοδομικό τετράγωνο, να τελεί μυστήρια,εξορκισμούς,ευλογίες κ.λ.π

To <<η παπάς η ζευγάς>> καταργείται θα ισχ'υει το:

ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΣ, 

και παπάς και ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, 
και παπάς και ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ, 
και Παπάς και ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ,  
και παπάς και ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ, 
και παπάς και ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ, 
και παπάς και ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ.. 
και παπάς και ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ.. 
και Ανθιμος και ΔΗΜΑΡΧΟΣ.. 
και παπάς και ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ... 
εδω παπάς,εκεί παπάς ,που είναι ο παπάς;;;

Καταργείται το αποκλειστικό προνόμιο πώλησης εκκλησιαστικών ειδών απο τα αντίστοιχα καταστήματα.

Εκκλησιαστικά είδη μπορούν να πωλούν,super-market,φαρμακεία,εστιατόρια,ταβέρνες,περίπτερα,

 καταστήματα μουσικών οργάνων,αρτοποιεία,mini-market,καταστήματα τουριστικών ειδων,ο Τζιμης Πανούσης κ.λ.π.

Επίσης η λατρεία του Θεού μπορεί να γίνεται παντού,και όχι μόνο στους Ναούς...αλλωστε αυτό είχε πεί ο Χριστός, Σύντροφοι Χριστιανοί!!Ακόμα και στα σκυλάδικα μετά τις 6 το πρωί....γιά όσους αντέξουν.
Τέλος απελευθερώνεται το εορτολόγιο και ο καθένας μπορεί να γιορτάζει όποτε θέλει χωρίς περιορισμούς,ημέρες και ωράρια.Για παράδειγμα,όλες οι γιορτές οπως:

Toυ Αποστόλου Παύλου,

Του Αποστολου Πέτρου,

Του Αποστόλου Γκλέτσου,

Του Αγίου πνεύματος,

Της Αναλήψεως,

Της Μεταμορφώσεως,

Της Αποκαλύψεως,

Της Κοιμήσεως  ,

του Σταυρού,

του Κοσμά του Αιτωλού,

του Κοσμά και Δαμιανού,

του Αγίου Νικολάου προστάτη των ναυτικών,

της Αγίας Βαρβάρας προστάτιδος του πυροβολικού,

του Αγίου Γεωργίου προστάτη του πεζικού και του ΛΑΟΣ,

του Αγίου Εφραίμ προστάτου των κτηματομεσιτών,

του Αγίου Αντωνίου,

του Αγίου Αθανασίου,

του Αη Γιάννη του Κλείδωνα,

του Αγίου Βαλεντίνου,

των Ταξιαρχών,

των τριών Ιεραρχών,

των τεσσάρων ευαγγελιστών,

των Δώδεκα Αγίων Αποστόλων,

των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Αννης και Πάντων των Αγίων ελεήσε και σώσε ημάς,ως αγαθός φιλάνθρωπος και ελεήμων Θεός!!!!!!...γιατί δεν μας βλέπω καλά έτσι όπως πάμε!!!




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ....!!!!

Καντε αυτον Υπουργό Παιδείας και τύφλα ναχει το ΙΡΑΝ!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου