Powered By Blogger

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΖΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.SKAT DENMARK

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΖΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ....
Για να χαιρομαστε το δικο μας Ελληνικο Δημοσιο που Οι Κοτσαμπασηδες πολιτικοι του Πελατειακου συστηματος,απο την Δεξια μεχρι ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,αλλα και τα ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ δεν θελουν να κανουν Δημοσιο της Προκοπης.
Η κορη μου κανει το μεταπτυχιακο στην Κοπεγχαγη απο τον Σεπτεμβριο του 2011.Μενει στο ιδιο κτηριο με εναν Ισπανο μεταπτυχιακο φοιτητη,που ειναι εκει ηδη στον δευτερο χρονο,αλλα και εργαζεται σε Νοσοκομειο,στον προγραμματισμο Η/Υ,εργασια που του βρηκε το Δανεζικο πανεπιστημιο.
ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΗΔΕΣ ΑΥΤΑ;;;;;
Τελος παντων.Ας συνεχισω.Πριν ενα Μηνα ο εργοδοτης του διαπιστωσε παρα-πανω κρατησεις στα πρωτα 3 μηνιατικα της μισθοδοσιας του,και τον εστειλε σε ενα παραρτημα του SKAT,απο αρκετα που υπαρχουν στην Κοπεγχαγη.
Πηγε εκει σε ενα κτηριο 4 οροφων.Στο ισογειο ηταν η ΡΕΣΕΨΙΟΝ!!!!
Εκει σε υποδεχονται σε ενα πολυτελες περιβαλλον γυρω στους 5 υπαλληλους,με το που μπεις στο ισογειο.Ερχονται οι ιδιοι σε εσενα,σε ρωτουν τι θελεις,σε βαζουν να κατσεις,περνανε την ηλεκτρονικη σου καρτα με το serial number στον υπολογιστη,και περιμενεις καθιστος γυρω στα 10 λεπτα.(Εδω δεν εχουμε τετοιες καρτες,που εκει ειναι Δανεζικες ταυτοτητες, που εχουν και οι Δανοι και ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι αλλοδαποι,ειτε ειναι ,ειτε οχι, κατοικοι της Ε.Ε,καθως εχουμε κατι μαλακο-Νεοελληνες και κατι Μαλακο-παπαδες που μας λενε για 666 και του μυαλου τους την Μ@Λ@ΚΙ@).Αλλα ας συνεχισω.
Μολις περιπου περασαν τα 10 λεπτα,ερχεται ενας αρμοδιος υπαλληλος απο τους πανω οροφους και σε συνοδευει ο ιδιος στο αρμοδειο γραφειο,(ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ,ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ).
Ετσι λοιπον εκανε και ο Ισπανος μεταπτυχιακος φοιτητης.Πηγε στο αρμοδιο γραφειο SKAT,οπου ενας υπαλληλος τον υποδεχθηκε,τον ρωτησε εαν θελει να πιει κατι(!!!!!!!!).Κατοπιν ανοιξε εναν υπολογιστη,περασε την καρτα του,στην οποια ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Ποτε μπαινει και βγαινει απο την Δανια,τον τοπο που διαμενει,την πιστωτικη του καρτα και τις κινησεις της,τον τραπεζικο του λογαριασμο και τις κινησεις του.Σε αυτην την καρτα γενικα φαινονται τα παντα.Ειναι ενα κινητο και ακινητο περιουσιολογιο,εικονα για τους φορους,ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Αφου διαπιστωθηκε το λαθος,υστερα απο ελεγχο να δουν αν χρωσταει κατι,τον εστειλαν στο ταμειο και πηρε ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΗΣ πισω 567 κορωνες που του ειχαν παρακρατησει λαθος.

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ.ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ;;;
Ειδικα οταν ξερει,οτι θα ειναι ΣΑΝ ΜΥΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ;;;
Και μαλιστα οταν αυτο το κρατος,εχει πληρη ηλεκτρονικο ελεγχο και διασταυρωσεις στα παντα,μα στα παντα!!!
ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ;;
Aλλα ξερω θα μου πειτε,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ.Ναι σωστα,αλλα και το απορρητο ειναι για την κοινωνια.Το κρατος οφειλει να εχει ολα τα δεδεμενα,για να ξερει.Βεβαια τωρα θα μου πειτε το αλλο,που λενε οι Παπαδες και η Αριστερα:ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ.Ναι ξερω,οπως λεμε <<παταξη της φοροδιαφυγης>>,<<ενορκη διοικητικη εξεταση>>,<<Νομος περι ευθυνης υπουργων>>κ.λ.π-κ.λ.π.
ΕΔΩ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ E-BAHALO να γινει παλι μπαχαλο θα ειναι.
Λοιπον συμπατριωτες μου.Ας συνεχιζουμε εμεις εδω να προτιμουμε τους Κοτσαμπασηδες των υπαρχοντων κομματων απο την Δεξια μεχρι την Αριστερα.
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.
Σαν εκεινο το παλιο κινηματογραφικο εργο,<<ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ>>,στην σκηνη οπου ολοι οι καταδικοι απελπισμενοι γυριζαν ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ απο ενα στυλο,και κανεις δεν τολμουσε να παει αντιθετα στο ρευμα.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ,ο πρωταγωνιστης που τολμησε να παει κατορθωσε να δραπευτευσει.
ΑΡΑΓΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΜΕ,και να φτιαξουμε καποτε ενα σοβαρο συγχρονο,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΚΟ κρατος.Μπροστα στο σημερινο κρατος,ενα κρατος,που ουτε στην ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ δεν κανει διασταυρωσεις,καθως οι ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΤΟΥ,εχουν τεραστια οικονομικα οφελη....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...!!!!
Τελικα μαλλον εχει δικιο η Αλεκα Παπαρηγα.ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η Β.ΚΟΡΕΑ!!
Να βγουμε ολοι στις πλατειες και να κλαιμε σπαρακτικα,για την κακομοιρια μας,και την 180χρονη κακοδαιμονια μας.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ SKAT DENMAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου