Powered By Blogger

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ : ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ KAI ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.ΔΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 
Ας αρχισουμε με το παραδειγμα της ΔΑΝΙΑΣ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΖΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ....Για να χαιρομαστε το δικο μας Ελληνικο Δημοσιο που Οι Κοτσαμπασηδες πολιτικοι του Πελατειακου συστηματος,απο την Δεξια μεχρι ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,αλλα και τα ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ δεν θελουν να κανουν Δημοσιο της Προκοπης.
Η κορη μου κανει το μεταπτυχιακο στην Κοπεγχαγη απο τον Σεπτεμβριο του 2011.Μενει στο ιδιο κτηριο με εναν Ισπανο μεταπτυχιακο φοιτητη,που ειναι εκει ηδη στον δευτερο χρονο,αλλα και εργαζεται σε Νοσοκομειο,στον προγραμματισμο Η/Υ,εργασια που του βρηκε το Δανεζικο πανεπιστημιο.
ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΗΔΕΣ ΑΥΤΑ;;;;;
Τελος παντων.Ας συνεχισω.Πριν ενα Μηνα ο εργοδοτης του διαπιστωσε παρα-πανω κρατησεις στα πρωτα 3 μηνιατικα της μισθοδοσιας του,και τον εστειλε σε ενα παραρτημα του SKAT,απο αρκετα που υπαρχουν στην Κοπεγχαγη.
Πηγε εκει σε ενα κτηριο 4 οροφων.Στο ισογειο ηταν η ΡΕΣΕΨΙΟΝ!!!!
Εκει σε υποδεχονται σε ενα πολυτελες περιβαλλον γυρω στους 5 υπαλληλους,με το που μπεις στο ισογειο.Ερχονται οι ιδιοι σε εσενα,σε ρωτουν τι θελεις,σε βαζουν να κατσεις,περνανε την ηλεκτρονικη σου καρτα με το serial number στον υπολογιστη,και περιμενεις καθιστος γυρω στα 10 λεπτα.(Εδω δεν εχουμε τετοιες καρτες,που εκει ειναι Δανεζικες ταυτοτητες, που εχουν και οι Δανοι και ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι αλλοδαποι,ειτε ειναι ,ειτε οχι, κατοικοι της Ε.Ε,καθως εχουμε κατι μαλακο-Νεοελληνες και κατι Μαλακο-παπαδες που μας λενε για 666 και του μυαλου τους την Μ@Λ@ΚΙ@).Αλλα ας συνεχισω.
Μολις περιπου περασαν τα 10 λεπτα,ερχεται ενας αρμοδιος υπαλληλος απο τους πανω οροφους και σε συνοδευει ο ιδιος στο αρμοδειο γραφειο,(ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ,ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ).
Ετσι λοιπον εκανε και ο Ισπανος μεταπτυχιακος φοιτητης.Πηγε στο αρμοδιο γραφειο SKAT,οπου ενας υπαλληλος τον υποδεχθηκε,τον ρωτησε εαν θελει να πιει κατι(!!!!!!!!).Κατοπιν ανοιξε εναν υπολογιστη,περασε την καρτα του,στην οποια ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Ποτε μπαινει και βγαινει απο την Δανια,τον τοπο που διαμενει,την πιστωτικη του καρτα και τις κινησεις της,τον τραπεζικο του λογαριασμο και τις κινησεις του.Σε αυτην την καρτα γενικα φαινονται τα παντα.Ειναι ενα κινητο και ακινητο περιουσιολογιο,εικονα για τους φορους,ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Αφου διαπιστωθηκε το λαθος,υστερα απο ελεγχο να δουν αν χρωσταει κατι,τον εστειλαν στο ταμειο και πηρε ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΗΣ πισω 567 κορωνες που του ειχαν παρακρατησει λαθος.

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ.ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ;;;
Ειδικα οταν ξερει,οτι θα ειναι ΣΑΝ ΜΥΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ;;;ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ;;
Και μαλιστα οταν αυτο το κρατος,εχει πληρη ηλεκτρονικο ελεγχο και διασταυρωσεις στα παντα,μα στα παντα!!!Aλλα ξερω θα μου πειτε,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ.Ναι σωστα,αλλα και το απορρητο ειναι για την κοινωνια.Το κρατος οφειλει να εχει ολα τα δεδεμενα,για να ξερει.Βεβαια τωρα θα μου πειτε το αλλο,που λενε οι Παπαδες και η Αριστερα:ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ.Ναι ξερω,οπως λεμε <<παταξη της φοροδιαφυγης>>,<<ενορκη διοικητικη εξεταση>>,<<Νομος πρει ευθυνης υπουργων>>κ.λ.π-κ.λ.π.
ΕΔΩ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ E-BAHALO να γινει παλι μπαχαλο θα ειναι.
Λοιπον συμπατριωτες μου.Ας συνεχιζουμε εμεις εδω να προτιμουμε τους Κοτσαμπασηδες των υπαρχοντων κομματων απο την Δεξια μεχρι την Αριστερα.
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.
Σαν εκεινο το παλιο κινηματογραφικο εργο,<<ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ>>,στην σκηνη οπου ολοι οι καταδικοι απελπισμενοι γυριζαν ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ απο ενα στυλο,και κανεις δεν τολμουσε να παει αντιθετα στο ρευμα.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ,ο πρωταγωνιστης που τολμησε να παει ,κατορθωσε να δραπευτευσει.
ΑΡΑΓΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΑ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΜΕ,και να φτιαξουμε καποτε ενα σοβαρο συγχρονο,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΚΟ κρατος.Μπροστα στο σημερινο κρατος,ενα κρατος,που ουτε στην ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ δεν κανει διασταυρωσεις,καθως οι ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΤΟΥ,εχουν τεραστια οικονομικα οφελη....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...!!!!
Τελικα μαλλον εχει δικιο η Αλεκα Παπαρηγα.ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η Β.ΚΟΡΕΑ!!
Να βγουμε ολοι στις πλατειες και να κλαιμε σπαρακτικα,για την κακομοιρια μας,και την 180χρονη κακοδαιμονια μας.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ SKAT DENMAR 
Και τωρα το παραδειγμα της Ελλαδας
ENA AΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΓΙΑ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!!!!!
Στην ακριβως προηγουμενη αναρτηση μου, ειχα αναφερει ενα παραδειγμα λειτουργιας της Δημοσιας Διοικησης στην Δανια.
Σε αυτην εδω θα αναφερω ενα απο τα χιλιαδες παραδειγματα κακοδιοικησης στην Ελληνικη Δημοσια Διοικηση.
Οχι,δεν προκειται να αναφερθω στα Τελωνεια και τις ανυπαρκτες διασταυρωσεις στην διακινηση καυσιμων,ουτε στις εφοριες και την ανυπαρκτη διασταυρωση της φοροδιαφυγης,ουτε στους Αθλιους Δημους,ουτε στα Νοσοκομεια,ουτε στην ανολοκληρωτη ακομα ηλεκτρονικη συνταγογραφηση,ουτε στις διεφθαρμενες πολεοδομιες,ουτε στις διεφθαρμενες υπηρεσιες συγκοινωνιων,που η διαπλοκη
της μαφιας των παραμαγαζων απο εξω με τους απο μεσα,πουλανε διπλωματα,και πλαστογραφουν αδειες κυκλοφοριας για να μειωθουν τα κυβικα και αρα τα τεκμηρια,ουτε στο απαραδεκτο ΙΚΑ,ουτε στο μπαχαλο των ασφαλιστικων ταμειων,ουτε στην Δικαιοσυνη...ουτε...ουτε...ουτε!!!
Θα αναθερφω σε κατι πολυ απλο,ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!
Ο Γιος ενος φιλου παρουσιαστηκε στον στρατο τον Οκτωβριο του 2011,και ηδη ειναι φανταρος περιπου 3 μηνες.
Προχθες του τηλεφωνησαν στο σπιτι του απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης που μενει,και του ειπαν οτι πρεπει να παει στο αστυνομικο τμημα και να παραλαβει Δελτιο καταταξης για τον γιο του,απο Στρατολογικο γραφειο της πολης που γεννηθηκε,διοτι πρεπει να παει φανταρος!!!!!!!!!!!!
Ειναι μια απο τις συνηθεις ΧΙΛΙΑΔΕΣ περιπτωσεις διπλοεγγεγραμμενων παιδιων,που ειναι γραμμενα και στο στρατολογικο γραφειο της πολης που γεννηθηκαν,αλλα και στο στρατολογικο γραφειο της πολης που μενουν και που κατεθεσαν δελτιο επιλογης,οταν ηταν 17 χρονων.
Αλλα φυσικα λογω ελλειψης ηλεκτρονικης διασταυρωσης,τα στρατολογικα γραφεια μεταξυ τους,δεν εχουν σαφη εικονα περι των στρατευσιμων.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ!!!!!!!!
Ετυχε μαλιστα ο γιος του, ηδη φανταρος,να ειναι εδω με 3ημερη αδεια,οποτε κινησε και πηγε αυτος στο αστυνομικο τμημα,ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,που εχει ηδη ως στρατιωτης,προκειμενου να αποδειξει ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ!!!
Εκει εγιναν οι παρακατω απειρου καλλους διαλογοι:
Ο ενας του ειπε:
<<Θα παρεις το δελτιο και θα πας στην στρατολογια για να δεις το θεμα σου>>
Ο Φανταρος απαντησε:
<<Mα γιατι να παω εγω .Οριστε η στρατιωτικη μου ταυτοτητα,επικυρωστε την και στειλτε μια φωτοτυπια στο στρατολογικο γραφειο,εγω ειμαι ηδη φανταρος>>
Του απαντουν:
<<Οχι πρεπει να πας εσυ,γιατι μπορει να σε βγαλουν ανυποτακτο>>!!!!!!!!
Toυς απαντα:<<Mα ειμαι ηδη φανταρος,τι ανυποτακτος μου λετε>>
Παρεμβαινει ενας αλλος:
<<Aς κανει το παιδι μια υπευθυνη δηλωση του Ν 1599,οτι ειναι φανταρος>>!!!!!!!!!!!
Ο Φανταρος ξαναλεει:
<<Mα τι υπευθυνη δηλωση,ειμαι φανταρος οριστε και η ταυτοτητα μου>>
Η ουσια ειναι οτι κανεις δεν επαιρνε την πρωτοβουλια να κανει το αυτονοητο,και ετσι ο φανταρος,πηρε το δελτιο καταταξης,που τον καλουσε να <<καταταγει>> και πηγε στην στρατολογια της Αθηνας.
Εκει το εξωφρενικο ειναι οτι του ειπαν:
<<Μα καλα,μπορουσες να δωσεις μια φωτοτυπια της στρατιωτικης σου ταυτοτητας στην Αστυνομια και να μας τα στειλουν αυτοι,εσυ γιατι ηρθες;;>>
Αφου του ζητησαν μια φωτοτυπια της ταυτοτητας του,τον εβαλαν να κανει και μια υπευθυνη δηλωση,οτι ηδη ειναι φανταρος(!!!),και το παιδι τελικα αποχωρησε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Oποιος προδοτης και μειοδοτης ξαναπει οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑΝ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ,θα παει στο Γουδι για εθνικη προδοσια.
<<Εθνικη ανεξαρτησια>>,εξω οι Ευρωπαιοι απο την χωρα των ΤΑΡΤΟΥΦΩΝ...Για να μπορουμε να διατηρουμε το μπαχαλο της κακοδιοικησης και της διαφθορας....<<Εθνικη ανεξαρτησια>>...για να μπορει να γινεται ευκολα Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ..

1 σχόλιο:

  1. Κατ΄αρχάς συγχαρητήρια για το μπλόκ.
    Οσο για το θέμα της ανάρτησης, καλά τα λέτε και εμείς καλά τα λέμε και πολλοί αλλοι καλά τα λένε αλλά ....αργήσαμε να τα πούμε, γιαυτό ας προσέχαμε.
    Καλη συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή