Powered By Blogger

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

H EΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...Η,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,Η,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;
Kαι αφου ο Ανδρεας Παπανδρεου μας ειπε πως Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...φυσικο ηταν μετα ολα να γινουν,ετσι οπως εγιναν.
Τα δημοσια ταμεια να ανηκουν στους εφοριακους,τα τελωνεια να ανηκουν στους τελωνειακους,οι Δημοι στους Δημαρχους και τους συνδικαλιστες,το Δημοσιο να ανηκει στην ΑΔΕΔΥ,η ΔΕΗ να ανηκει στην ΓΕΝΟΠ,η ΕΡΤ να ανηκει στους δημοσιογραφους της,τα κλειστα επαγγελματα να ανηκουν στους συντεχνιακους κοτσαμπασηδες,το Τεχνικο Επιμελητηριο Ελλαδας να ανηκει στους Μηχανικους,τα Νοσοκομεια και το ΙΚΑ να ανηκει στους γιατρους,τα συνορα και οι δρομοι να ανηκουν στην <<περηφανη αγροτια>> τα λιμανια να ανηκουν στο ΠΑΜΕ και στους λιμενεργατες,τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ να ανηκουν στους Πρυτανεις και τις κομματικες
μαφιοζικες μειοψηφιες,οι ΔΕΚΟ και οι συγκοινωνιες να ανηκουν στους συνδικαλιστες,η Δικαιοσυνη να ανηκει στους δικαστες,και η βουλη στους Βουλευτες.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...Αυτο συμβαινει απο το 1831,δεν ειχε καμμια αναγκη να ξεκινησει απο το 1981!!!!

Ποσο διαφορετικη θα ηταν η ιστορια εαν μας ελεγε πως ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Τοτε οι εφοριακοι θα ανηκαν στα δημοσια ταμεια,οι τελωνειακοι θα ανηκαν στα τελωνεια,οι Δημαρχοι θα ανηκαν στους Δημους,οι δημοσιογραφοι θα ανηκαν στην ΕΡΤ,τα <κλειστα> επαγγελματα θα ανηκαν στην κοινωνια,οι γιατροι θα ανηκαν στα Νοσοκομεια και το ΙΚΑ,οι αγροτες θα ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ,οι Πρυτανεις θα ανηκαν στα Πανεπιστημια,οι Λιμενεργατες θα ανηκαν στα λιμανια,οι Μηχανικοι θα ανηκαν στο Τεχνικο επιμελητηριο,ΤΟ ΠΑΜΕ θα ανηκε στο Κομμα του,οι συνδικαλιστες θα ανηκαν στις ΔΕΚΟ και στις συγκοινωνιες,οι δικαστες θα ανηκαν στην δικαιοσυνη και οι Βουλευτες θα ανηκαν στην Βουλη.
ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
Ειναι σαν να λεμε.Η οικογενεια ανηκει στον οικογενειαρχη,η,ο οικογενειαρχης ανηκει στην οικογενεια;;
Ποιο ειναι το πιο σωστο και συλλογικο;;

Βλεπετε ποσο πλουσια σε νοημα ειναι η Ελληνικη γλωσσα.Και ποσο μια λαθος διατυπωμενη φραση,ηθελημενα η αθελητα,μπορει να δημιουργησει τεραστια προβληματα,και μια Εθνικη νοοτροπια νομης και κατοχης θεσμων ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.
Που δεν σου ανηκει το συλλογικο εθνικο συμφερον,αλλα ανηκεις εσυ σε αυτο.
Που δεν σου ανηκει Η ΕΛΛΑΔΑ,αλλα εσυ ανηκεις σε αυτην!!
Που δεν ειναι κτημα σου και ιδιοκτησια σου το Δημοσιο συμφερον,δηλαδη δεν ειναι δοβλετι σου,αλλα εσυ ανηκεις στην συλλογικοτητα και υπηρετεις το δημοσιο συμφερον
Tο δημοσιο συμφερον....!!!!..Ψιλα πραγματα θα μου πειτε.Η πληρης αναβιωση του Μακρυγιαννισμου,εγινε κανονικα και παλι το 1981.
<<.....Θα σε ξαναβρω στους Μπαξεδες 3ηs του Σεπτεμβρη να περνας!!!>

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Γιατι η ΕΛΛΑΔΑ ειναι κατι περισσοτερο απο τους Ελληνες,ειδικα τους Νεοελληνες.
Και στην Ελλαδα μπορει να ανηκουν και αλλοι,πολλοι αλλοι εκτος απο τους Ελληνες.
Ανηκουν και οι Μουσουλμανοι της Θρακης που μιλουν Ελληνικα,ανηκουν οσοι μετεχουν της Ελληνικης Παιδειας,ανηκουν ολοι οι ξενοι που αγαπουν αυτον τον τοπο περισσοτερο απο πολλους Νεοελληνες.
Στην Ελλαδα ανηκει ολη η Ευρωπη και ολος ο κοσμος,ο οποιος υποκλινεται στον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.
Που ηταν η κορυφωση και ο συγκερασμος των προγενεστερων μεσογειακων πολιτισμων.
Ολοι οι ξενοι αναγνωριζουν αυτο το ιστορικο δεδομενο.
Εκτος απο τους Νεοελληνες.Που νομιζουν πως η Ελλαδα τους ανηκει για να την ξεφτιλιζουν μαζι με τους πολιτικους της διεθνως.Που νομιζουν πως η σχεση τους με την Ελλαδα ειναι η αηδιαστικη φυλετικη θεωρια της <<αιματολογιας>> και της φυλετικης καθαροτητας.
Αυτο ελεγαν και οι Γερμανοι και εγιναν ερειπια!!
Μηπως θελουμε και εμεις να γινουμε ερειπια;;;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Aλλο ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΤΙ....ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΤΙ...
Και οταν βρεθει εκεινο το κομμα που θα πει,<<ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ>>,αυτο το κομμα που θα πει ξεκαθαρα,οτι προεχει το εθνικο-κοινωνικο-συλλογικο συμφερον,του κομματικου,αυτο το κομμα ΘΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ...
Το εχουμε αναγκη που να παρει ο διαολος...το εχουμε αναγκη...181 ΧΡΟΝΙΑ μετα την δολοφονια του Καποδιστρια!!



ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ:H EΛΛΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;

 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου