Powered By Blogger

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ- EΠΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-

<<Το σημερινο μας χαλι,οφειλεται στο γεγονος δεν εχουμε σαφη ισχυρη και συγκροτημενη εθνικη συνειδηση,και αυτη την λιγη που εχουμε,ειναι τεχνητη και μας επιβληθηκε με τον νομο και την θρησκεια.

Αισθανομαστε εχθροι ο ενας για τον αλλον(οταν ενας νομος συνενωνει δυο η τρεις δημους,ουρλιαζουμε γιατι δεν θελουμε τον αλλο δημο,κλεινουμε τους δρομους και επικαλουμαστε υποκριτικα οτι ο δικος μας δημος εχει ιστορικες ριζες,ωσαν Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ,ωσαν η δικη μας ιστορικοτητα,να μην αφορα το διπλανο χωριο,που μαλλον ειναι....σε αλλη πατριδα!!!)
Κλεινουμε τα συνορα και τους δρομους για να υπερασπιστουμε τα στενα συμφεροντα μας,εναντια στο συλλογικο συμφερον.
Κανουμε την Ελληνικη σημαια ενα απλο πανι,και το ανεμιζουμε για να κρατησουμε τα προνομια μας,εναντια σε ολη την αλλη κοινωνια.Μα η σημαια ειναι εθνικο συμβολο,και οχι συμβολο των ατομικων η επαγγελματικων συμφεροντων.
Καταπατουμε εκτασεις,και δημιουργουμε αυθαιρετους οικισμους,τους βαφτιζουμε με ονοματα Αγιων,για να τυχουμε της ευνοικης μεταχειρισης του Θεοκρατικου μας κρατους.Τοποθετουμε και μια Ελληνικη σημαια εξω απο το αυθαιρετο οικημα.
Σε αυτην την χωρα,οπου ελλειψη εθνικης συνειδησης,το στηριγμα βρεθηκε στην μαγκουρα του Δεσποτη,αρκει ενα,ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ,η ενα ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ,για να καλυφθουν παρανομιες και αυθαιρεσιες.
Δεν ειναι τυχαιο,οτι σε αυθαιρετα που οι ιδιοκτητες εχτιζαν μικρα εκκλησακια,επαιρναν αμεσως με νομο ρευμα απο την ΔΕΗ.

Ορκιζομαστε στα ευαγγελια,ολοι.Δειτε την Βουλη,δειτε την συνολικη πολιτικη.Δειτε τις χιλιαδες ψευδορκιες στα δικαστηρια.
Ειμαστε μια χωρα οπου η Εκκλησια ΧΩΝΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,ειναι κοινωνικη συλλογικη συνειδηση.
Η θρησκεια για καθε ανθρωπο ειναι σεβαστη,ειναι θεμα ατομικης συνειδησης σε καποιο θειο,αλλα επ ουδενι δεν μπορει να γινει συνεκτικος κρικος Εθνικης συνειδησης.
 

Εμεις απο το 1822 στο πρωτο συνταγμα της Επιδαυρου,καναμε μια Αλχημεια,και σημερα <<απολαμβανουμε>> τα αποτελεσματα.
Και ομως με μια διαφορετικη παιδεια και κουλτουρα θα μπορουσαμε να εχουμε ενιαια συγκροτημενη και ισχυρη εθνικη συνειδηση,με εναν νεο διαφωτισμο και οχι με νομους νομικα τερτιπια και θρησκευτικα εξαπτερυγα.


Οι Ελβετοι,δεν εχουν Ελβετικη γλωσσα,αλλα εχουν πανισχυρη Ελβετικη Εθνικη συνειδηση,παροτι μιλουν,Γαλλικα,Γερμανικα και Ιταλικα!!
Εμεις εδω μιλαμε την ιδια γλωσσα,εχουμε ολοι εκ βαπτισεως την ιδια θρησκεια,αλλα η εθνικη μας συνειδηση,ειναι χαλαρη,μεχρι διαλυσεως καθε εννοιας συλλογικοτητας,σε ενα κρατος,οπου η θεσμοθετημενη ανομια κυριαρχει στα παντα!!

Οι ΗΠΑ ειναι ενα πολυεθνικο κρατος,ωστοσο ολοι αισθανονται Αμερικανοι Πολιτες.

Οι Γερμανοι σημερα,που καποτε μαυρισαν την
ιστορια με τις θεωριες της φυλετικης καθαροτητας αποδεχονται μουσουλμανους,με Γερμανικη υπηκοοτητα σε πολιτικα ποστα.
Εμεις εδω θεωρουμε πως μονο οι <<εξ αιματος>> Ελληνες εχουν προνομια,και υστερα απορουμε γιατι,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,αυτοαποκαλουνται <<τουρκοι.>>

Αλλωστε οι ισχυροι λαοι,ποτε δεν ειναι <<καθαροι-αιματολογικα>>,μιας και το αιμα εχει τα ιδια παγκοσμια συστατικα,και κυριως το ιδιο χρωμα ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ,παρα τις αυταπατες των <<γαλαζοαιματων>>
Οι Γερμανοι ισχυριστηκαν καποτε ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ,και εγιναν ερειπια.
Εμεις εδω γιατι κοπτομαστε για την τεχνητη καθαροτητα;;
 

Για να χασουμε και τα λιγα που μας απεμειναν;;>>





Συμπερασματα:
Απο το βιβλιο του Γερασιμου Κακλαμανη <<Eπι της Δομης του Νεοελληνικου κρατους>> 
 
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ:H EΛΛΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;

 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου