Powered By Blogger

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Οι κηδείες των άλλων

Οι κηδείες των άλλων Διαβαστε εδω
Και επειδη το 2012,απεχει μονο 100 χρονια απο το 1912..Για καποιους ανιστορητους,που μαζευονται στις πλατειες και λενε <<ΕΞΩ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ>> και ενα σωρο μ@λ@κιες....Εαν η Ελλαδα φυγει απο την Ε.Ε.και εαν αποχωριστει την φυσικη παντα Ευρωπαικη της συμμαχια και την θεση της στην Ευρωπη,αυτη που παντα με στρατηγικες προσεγγισεις μας ωφελησε Εθνικα,τοτε μια ενδεχομενη Βαλκανικη απομονωση της Ελλαδα,θα εχει σοβαρες συνεπειες.Αλλα αυτα που να τα καταλαβουν τα κατακαθια στην Ελλαδα.Ουτε Νεοελληνικη ιστορια ξερουν...ουτε την τυφλα τους!!!ΤΟ 2012 ομως απεχει μονο 100 χρονια απο το 1912!!!
Και το μονο που εξασφαλιζει την Ελλαδα να ειναι ισχυρη και να εχει Φωνη σε ολα τα Βαλκανια,ειναι η θεση της οχι μονο στην Ευρωπη,αλλα και στην στενη Ευρωζωνη.
Απο αυτον και μονο τον λογο και τους κινδυνους απο τους Βαλκανικους Εθνικισμους,αξιζουν θυσιες,για να παραμεινει η Ελλαδα ζωντανη και ισχυρη.
Η Ελλαδα ανηκει στην Ευρωπη,και η Ευρωπη χρωσταει την υπαρξη της στον Πολιτισμο της Αρχαιας Ελλαδας.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Αυτα για τους ανιστορητους <<αγανακτισμενους>> των πλατειων,τους δειλους <<κουκουλοφορους>> ,τους μαγκες <<συνδικαλιστες>>,αλλα και σε ολο το Ελληνικο πολιτικο συστημα.Και φυσικα και στο Γραφικο ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ.
Υ.Γ 1
Και κατι ακομα για τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΡΑΧΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ M@Λ@ΚΙΕΣ.Εαν η Ελλαδα εκδιωχθει απο την Ε.Ε,τοτε τσ ΣΚΟΠΙΑ μπανουν μεσα στην Ε.Ε για πλακα!!!ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΣΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ!!!!!
Υ.Γ 2
Aυτο που καιρο φωναζω δεν ειναι μονο το οικονομικο ΚΡΑΧ.Ειναι κυριως και πρωτιστως το Εθνικο κραχ.Η Αργεντινη δεν ειχε διπλα της γειτονες με προιστορια.Η Ελλαδα εχει διπλα της κρυφους εθνικισμους και μια ιστορια,που αν δεν την θυμηθουμε θα πεσουμε σε νεα 1897..!!Ειναι τετοια η θεση μας,που για να συνεχισουμε να υπαρχουμε,πρεπει να ειμαστε ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Οι κηδείες των άλλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου