Powered By Blogger

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ....

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ.... 
Το προγραμμα <<Ηφαιστος>> δεν μπορεσε να πραγματοποιηθει, γιατι τα λαμογια στα καυσιμα το σαμποταρισαν,και μετα πηραν αφεση απο τον Βενιζελο.Ο Καλλικρατης δεν μπορει να εφαρμοστει.Η ηλεκτρονικη συνταγογραφηση πνεει τα λοισθια.Η φοροδιαφυγη δεν μπορει να ελεγθει.Η εισφοροδιαφυγη συνεχιζεται.Ο νομος για τα αυθαιρετα εχει καταντησει μια τρυπα γελοιοτητας.Η χρεοκοπημενη ΔΕΗ,φορτωνει τα χρεη της στους καταναλωτες. 
To ποθεν εσχες των ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ,εξαγγελθηκε,και υστερα απο <<απειλη>> της Μαυρης συντεχνιας αποσυρθηκε,με την δικαιολογια <<του διασυρμου του κλαδου>>
Διαφθορα και ΣΗΨΗ,παντου,στο πολιτικο συστημα,στους Βουλευτες,στους δικαστες,στις Εφοριες,στα Τελωνεια,στην Αστυνομια,στις Πολεοδομιες,στους Δημους,στα Νοσοκομεια,στις Διευθυνσεις για τα διπλωματα,πλαστες και εικονικες αλλαγες κυβισμου αυτοκινητων,ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ,ΤΟ <<ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ>>!!!!!!!!!!!!
Τα κομματικα μαγαζια,ενδιαφερονται για την πελατεια τους! Δεν μπορω να συνεχισω,αδυνατω,θα εγραφα δεκαδες ΔΕΝ...και...ΔΕΝ....!!! Τελικα μας φταινε οι ξενοι,η τα κακο μας το ριζικο;; Η 190 χρονη κακοδαιμονια,ενος κρατικου μορφωματος,που στηριχτηκε σε ενα ΣΑΠΙΟ πελατειακο διαφθαρμενο συστημα,που σαπισε ολη την κοινωνια,απο ολες τις μεριες και τις παντες;; Aδυνατω πλεον να πεισω τον ευατο μου,οτι υπαρχει κατι που μπορει να μας σωσει,αφου δεν θελουμε να σωθουμε. Μα σε οτι νομισμα και να μπουμε,η να βγουμε,ειναι δυνατον με τετοια ασυνειδησια,τετοια ελλειψη συλλογικης-κοινωνικης εθνικης συνειδησης,να παμε καπου,να κανουμε τιποτα; Το μονο που μας εχει παρει τα μυαλα,ειναι οι ψευτο-εθνικιστικες συνομωσιολογιες,η μανια <<εθνικης>> καταδιωξης απο ολο τον πλανητη,η ψευδαισθηση οτι ειμαστε το κεντρο του κοσμου,και η ιδεοληψια ενος αρχαιου πολιτισμου,με τον οποιο ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου