Powered By Blogger

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΑΝ....ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟ 1946-1949..

TI ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΟΥ 46-49 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
 
Θα γινοταν καποια αλλη στιγμη...δεν ειναι δυνατον...Πανω απο 10 αιματηροι εμφυλιοι πολεμοι μετα τα Δερβενακια,(1822),και 205 κυβερνησεις σε 180 χρονια....!!!!!

Η Αθηνα σημερα θα ηταν το πολυ 1,5 εκατομμυριο.

Η Ελλαδα θα ηταν κατι αλλο,απο αυτο που ξερουμε και που μας θλιβει!!

 Τα χωρια και ολη η επαρχια θα ειχαν μεινει με την ζωντανια τους.


Δεν θα υπηρχαν εκατομμυρια ετεροδημοτες,αρα δεν θα βουλιαζε η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ!!!!!!!!

Το σημερινο πολιτικο συστημα θα μας ηταν αγνωστο.Ουτε Καραμανληδες ,ουτε Παπανδρεου,ουτε κανενας...Ουτε Ενωση Κεντρου ουτε ΕΡΕ,ουτε Ν.Δ ουτε ΠΑΣΟΚ!!!Θα ειχαμε μια σοβαρη και ευρωπαικου επιπεδου Αριστερα και ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΥΣ!!
Δεν θα υπηρχαν ιστορικα συνδρομα αριστεροθεν και δεξιοθεν.

Ο ΓΑΠ θα ηταν μελος του Ευρωπαικου τμηματος της green peace,o Σαμαρας ενας οικονομολογος που θα αρθρογραφουσε στο capital.gr.o Kουβελης ενας πολυ καλος και ευγενης Δικηγορος,ο Κ.Καραμανλης ιδιοκτητης αλυσιδας ψησταριων στην Μακεδονια,ο Τσιπρας ενας αγνωστος Πολιτικος Μηχανικος,η Παπαρηγα μια συμπαθητικη κυρια που θα ανηκε στην σταλινικη μειοψηφια του Ευρω-ΚΚΕ(που θα ηταν ενωμενο και δεν θα ειχε περασει μυριες οσες διασπασεις εχουν περασει οι θρησκευτικες αιρεσεις),και ολοι οι Βουλευτες που ξερουμε σημερα,δεν θα τους ηξερε ουτε ο θυρωρος της δικης τους Πολυκατοικιας....!!!


Δεν θα υπηρχαν στην Ελλαδα ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!! 
Ιδιαιτερη υπογραμμιση με κοκκινα γραμματα!!!!

Δεν θα υπηρχαν στο πολιτικο λεξιλογιο φρασεις και λεξεις οπως: <εκτελεσεις>,<Εξοριες>,<Φακελλωμα>,<Δικομματισμος>,<Χουντα> <Μεταπολιτευση>,<Λαικο κινημα>,<Φοιτητικο κινημα>><<Κινημα ΓΕΝΟΠ-Φωτοπουλου>>,κ.λ.π κινηματα της συνδικαλιστικης κλεπτοκρατιας.

Το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ θα ηταν απλα ενα κτιριο ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ!!
 
Θα ειχαμε παρει και εμεις μερος των Γερμανικων αποζημιωσεων απο τοτε.
Ξερετε καμμια σοβαρη διεθνη κοινοτητα,να μας ψαχνει για αποζημιωσεις,ενω τρια χρονια γινοταν ΕΔΩ της π......ας το καγκελο;;;

Δεν θα ειχαμε τετοια τσιμεντοποιηση και αντιπαροχη.

Δεν θα υπηρχαν μπλε και πρασινα καφενεια.

H Aριστερα θα ειχε πιο σοβαρα πραγματα να πει,και δεν θα μιλουσε συνεχεια για την ιστορια της....αφου για αυτην δεν θα ειχε να πει και πολλα πραγματα!!!
Θα ειχαμε μια σοβαρη Εθνικη Συλλογικη συνειδηση,και οχι Εθνικιστικες υστεριες και εθνικοφροσυνες μεσα σε καταναγκασμο!!!


ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ.

Οι μονοκομματικες κυβερνησεις και οι αυτοδυναμιες,δεν θα ηταν εκλογικο Φετιχ.Ουτε τα τηλεοπτικα παραθυρα απομειναρια του εμφυλιου πολεμου.
 
Γενικως δεν θα υποφεραμε εως και σημερα,απο τα απονερα αυτου του πιο τραγικου γεγονοτος στην συγχρονη ιστορια,που μας πηγε 100 χρονια πισω και αλλαξε την ηδη κακη μας νοοτροπια προς το χειροτερο.

Για ολα ομως αυτα απαραιτητη προυποθεση ηταν ,να μην ειχαμε τοτε ,απο τις δυο αντιθετες πλευρες τον Παπανδρεου και τον Σιαντο....
Αλλα εναν Ντε Γκωλ και εναν Τολλιατι!!

Δυστυχως σε αυτην την χωρα στις πιο κρισιμες στιγμες τυχαινει να βρισκονται στις ηγεσιες οι πιο <<χαμηλοι>> και ασημαντοι ηγετες!!

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 1944.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου