Powered By Blogger

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΗΝΕΣ;;;;;;;;;;(!!!!!!!!)

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΜΗΝΕΣ;;;
Φυσικα θα μου πειτε:O Iανουαριος,ο Φεβρουαριος,ο Μαρτιος,ο Απριλιος,κ.λ.π-κ.λ.π.
ΣΩΣΤΑ!!
Τωρα μια αλλη ερωτηση:
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΗΝΕΣ;;;;;;;;;;(!!!!!!!!)
Eγω παντως δεν το ηξερα,εως οτου μπηκα στο site του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....στις ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ...(που εχουν σταματησει!!!!).
Και ειδα εκεινη την Έγκριση 22.537 προσλήψεων στην Εκπαίδευση στις 23-8-2011,λιγο πριν αρχιζει να γινεται ο χαμος με την εκτη δοση....
Διαβασα μεταξυ των αλλων στις 22.537 προσληψεις:
<<χίλια τριακόσια (1.300) άτομα (εκπαιδευτικού προσωπικού) σε θέσεις Επιστημονικών Συνεργατών, Εργαστηριακών Συνεργατών και Εκπαιδευτικών Ειδικών Μαθημάτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό), για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 (11.700 ανθρωπομήνες) στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας (Τ.Ε.Ι.)>>

Δεν γνωριζω ποσους εκπαιδευτικους εχουμε στην Ελλαδα,παντως καπου 185-190.000 χιλιαδες,λενε,αν και τα στοιχεια της απογραφης,δεν τα βρισκω πουθενα,ανα υπουργειο.Tα εχει φαει Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ!!!
Ετσι ωστε να δουμε την πληθωρα των ειδικοτητων σε σχεση με τον Ελληνικο πληθυσμο!!

Ουτε ξερω τι εγινε με τους χιλιαδες αποσπασμενους εκπαιδευτικους σε γραφεια,ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ....Σιγα να μην αφηνε το ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΛΙΚΙ να πανε απο τα γραφεια στα σχολεια!!

Αλλα το μονο που ξερω,ειναι οτι εχουμε πληθωρα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ,σε μια χωρα οπου ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ....

30.000 και πλεον δικηγορους στον Δ.Σ.Αθηνας μονον,εκ των οποιων μου λενε,οτι οι μισοι,δεν καταθετουν ουτε ενα γραμματιο τον χρονο...Αλλα εχουμε 3 Νομικες,εξι ΙΑΤΡΙΚΕΣ,με νεους Γιατρους που δουλευουν στο metropolitan για 800 ευρω....

Αλλα εχουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ P.I αθροιζει 37%,ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ,πως πρεπει να κανουμε και αλλες σχολες,να βγαλουμε αλλους 500.000 δασκαλους και καθηγητες,αλλους 100.000 δικηγορους,και αλλους 200.000 γιατρους.

ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ:

Στα νομικα συμβουλια του Κρατους...
Στα νεα υπο ιδρυση Εκατονταδες σχολεια,ΑΕΙ και ΤΕΙ..
Στα νεα εκατονταδες Νοσοκομεια και υποκαταστηματα του ΙΚΑ που θα ιδρυσουμε...

Και πως θα πληρωνονται;;
Μα ειναι πολυ απλο.
ΘΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ..ΠΟΛΛΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,ΘΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ εθνικο χρημα,ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....και οτι μας περισσευει ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ,που ερχεται το καρναβαλι,ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου