Powered By Blogger

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ.!!!

 Στις 24 Φεβρουαριου του 2010, πριν σχεδον ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,ειχα δημοσιευσει μια αναρτηση στo ΦΟΡΟΥΜ
http://www.humanlife.gr/forums/
Απο τοτε περασαν ΔΥΟ σχεδον χρονια,συνεβησαν πολλα,ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ γεγονοτα που δεν θα μπορουσαμε να τα φαντασθουμε!
Γεγονοτα καταιγιστικα!
Ενα ομως θεμα επανερχεται στο προσκηνιο και παλι,οπως τοτε.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ.
Με αφορμη λοιπον την επαναφορα αυτου του θεματος,ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ στο blog αυτο,εκεινη την αναρτηση,της 24 Φεβρουαριου 2010:
ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ …ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ.
 
Γνωριζει κανεις απο τους φωνασκουντες περι Γερμανικων αποζημιωσεων την ιστορια την Δεκαετια του 1950 με τον Μαξ Μερτεν;;Γνωριζει κανεις απο τους ιδεολογικους απογονους του Δοσιλογισμου και του Αντισημιτισμου,περι του διακρατικου δανειου που ελαβε η Ελλαδα απο την τοτε Δυτικη Γερμανια,(300.000.000 Γερμανικα Μαρκα-πολλα λεφτα για την Εποχη),δανειο με το οποιο ενταφιαστηκε στην ουσια καθε διεκδικηση απο μερους της Ελλαδας καθε ιχνους αποζημιωσης;;;

OI TEΘΛΙΜΜΕΝΕΣ ΧΗΡΕΣ!!!

Εδώ και καιρο ένα βαρομετρικο χαμηλο καταθλιψης ειχε ενσκυψει σε αυτην την χωρα.

Με τα καναλια της διαπλοκης να σερνουν τον χωρο,ιδιως εκει στην αρρενα των βραδυνων δελτιων των 8 ,που <<όλα τα σφαζουν όλα τα μαχαιρωνουν.>>

Εκει που το συστημα των μεγαλοδημοσιογραφων,που δεν είναι αμοιροι ευθυνων,κλαιουν και οδυρονται πανω από την <<σορο>> της χωρας.

Με θρηνους που υποκριπτουν τεραστια υποκρισια.

Οι ιδιες φιγουρες στον τηλεοπτικο φακο 20 χρονια τωρα,ακομα και τον Σταλιν εχουν ξεπερασει σε θητεια.

Μαζι με αυτους το πολιτικο προσωπικο της χωρας.Σχεδον στο συνολο του,πλην εξαιρεσεων.Οχι μονο τα 35 μεταπολιτευτικα χρονια,αλλα τα τελευταια 60 μετεμφυλιοπολεμικα χρονια.

Ανεπαρκεια, ψεμμα, διαφθορα, δοβλετια, και ρουσφετι.

Μια <εντιμοτατη> πολιτικη ταξη <<ΧΡΗΣΙΜΩΝ>> ΑΝΙΚΑΝΩΝ,που εχουν παρει στις πλατες τους την σορο μιας χωρας και την πηγαινοφερνουν δικην καρναβαλου σε κοινη θεα,υπερηφανευομενοι για την <<προσφορα τους στον τοπο>>.

Αντιμαχονται και λοιδωρουνται,ψυχανεμιζομενοι,στα αδεια ως συνηθως εδρανα του <<λικνου>>,της Δημοκρατιας,αλλα και στα τηλεοπτικα παραθυρα τηςσυγχρονης ελληνικης αθλιοτητας <<ΤΟΥ ΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ>>

Μαζι με αυτους στον χορο, το προσωπικο των περιφερειακων αρχοντων,Δημοτικων και Νομαρχιακων, ανεξαρτητου χρωματος.Διοικουν έναν συστημα μεσαστο οποιο τα πλοκαμια της διαφθορας και της μιζας κοντευουν να πνιξουν ολους τους Ο.Τ.Α και τις Νομαρχιακες αυτοδιοικησεις.

(Στρωση παιδικης χαρας 500 τ.μ με ειδικο υλικο αντιστοιχο με την πιστα στον στιβο, 350.000 ευρω-ανα είναι δυνατον-τετοιες τρελλες απιστευτες αμοιβες συνανταμε παντου και κάθε μερα,σε εργα των Δημων).

Ακολουθουν σε αυτόν τον κατηφορο οι πολιτες αυτης της χωρας,η αν θελετε,η συντριπτικη πλειοψηφια των πολιτων.

Αλλοι ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στην εκπορνευση της χωρας, αλλοι ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ, και αλλοι ΑΠΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ,Η ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΙΛΟΥΝ!!!.

Σε κάθε περιπτωση με το να συμμετεχουν ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ,με το να ανεχονται και να σιωπουν ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. Το αποτελεσμα είναι ένα και το αυτό.

Και ξαφνικα από την καταθλιψη ξεπηδησε ενας νεος <<εθνικος στοχος>>

Ενας ιδιοτυπος πατριωτισμος για αυτους τους αθλιους τους ξενους και ειδικα για αυτους τους τρισαλθιους Γερμανους, που όχι μονο αρνουνται να μας βοηθησουν οικονομικα,αλλα μας υβριζουν δια της φρασης <απατεωνες>

Δεν χρειαζοταν τιποτα άλλο.

Το περηφανο γενος του Πλατωνα του Σωκρατη και του Θεμιστοκλεους,(βεβαιως-βεβαιως),βρηκε με την γνωστη του <<εφευρηματικοτητα>>,να δειξει τους πραγματικους υπευθυνους για την κριση που το ιδιο διερχεται.

Φταινε οι Γερμανοι διοτι δεν μας εδωσαν τις αποζημιωσεις από την κατοχη.!!!!!!!!!

Επιτελους,βρηκαμε ακρη.Προσωποποιησαμε τον εχθρο του Εθνους.

Μεχρι χθες ηταν οι νομιμοι μεταναστες σε αυτην την χωρα,που δεν πρεπει να παρουν ιθαγενεια,μπας και μολυνουν το αιμα της καθαροαιμης φυλης.Σημερα ειναι οι Γερμανοι που ΕΜΕΙΣ τους κατηγορουμε για ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

Η ιστορικη αγνοια σε ολο το μεγαλειο.!!!!

Φτανει που το λενε οι πιο αντιθετες δυναμεις.

Καρατζαφερης:<<Να μας δωσουν τωρα τις αποζημιωσεις που μας χρωστανε>>

Λιανα Κανελλη: <<Μπουκοταζ στα γερμανικα προιοντα>>

Aκολουθησαν όπως παντα οι τηλεοπτικοι δημοσιογραφοι στα πρωιναδικα εως και τα βραδυναδικα,που από το κλαμα το ερριξαν στις πολεμικες ιαχες.

Εγω θα ελεγα να τους παρουμε πισω και το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, και τον  ΟΤΕ την πλειοψηφια των μετοχων του οποιου  κατεχουν ,και ότι άλλο εχουν εδώ επενδυσει,αλλα γιατι όχι,να τους κηρηξουμε και τον πολεμο!!!

ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ…

Ωραία ακούγονται τα περί γερμανικών αποζημιώσεων ύψους 60 δισεκατομμυρίων, οι οποίες μας οφείλονται από το κατοχικό δάνειο που δώσαμε και από αυτά που μας επιδίκασε η Διεθνής Διάσκεψη Ειρήνης το 1946 στο Παρίσι, για τις καταστροφές που προξένησαν οι ναζί στην οικονομική υποδομή της χώρας μας.

Δυστυχώς για την Ελλάδα και για εμάς τους Έλληνες, αυτά που ακούγονται ωραία, σήμερα δεν έχουν κανένα πραγματικό αντίκρισμα…

Διοτι το 1946 κανενας από εμας δεν εκανε τον κοπο να περασει από το ταμειο.

Κυριως δε να θεσει το θεμα στους συμμαχους ώστε να μπει και η Ελλαδα στην ουρα για να παρει αριθμο προτεραιοτητας και να παρει εστω και κατι.

Διοτι η ερειπωμενη τοτε Γερμανια δεν ειχε ουτε ένα μαρκο να δωσει πουθενα.

Απλα καταληφθηκε, διαμελισθηκε και ετεθη υπο κατοχη,από τους νικητες του Β Παγκοσμιου πολεμου.Σαν να λεμε σημερα ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ!!!!

Εκεινο τον καιρο εμεις τι καναμε;;Παιζαμε <<το παιγχνιδι του εμφυλιου πολεμου>>,συνηθες στην ιστορια μας.

Που ωρα τωρα για αποζημιωσεις και τετοια.

Αλλα αν και οι Γερμανοι εφυγαν τον Οκτωβρη του 44 ,ο εμφυλιος ΕΔΩ στην Ελλαδα ξεκινησε τον Μαρτιο του 1946.

Μεχρι τοτε τι καναμε;;Εμεις που σημερα ζηταμε 64 χρονια μετα τα λεφτα μας;;

Δεν τιμωρηθηκε σε αυτην την χωρα,(μοναδικο φαινομενο σε ολη την Ευρωπη), ουτε ενας συνεργατης των Ναζι.

Αντιθετα οι συνεργατες των Ναζι πηραν τα ποστα στο κρατος και εφτιαξαν ένα γνωστο παρακρατος που ασκουσε συναμα και διοικηση και τρομοκρατια.

Ειχαμε και τοτε την ατυχια να εχουμε ανεπαρκεις και πολύ λιγες για την ιστορικη συγκυρια πολιτικες ηγεσιες, τοσο στην αριστερα οσο και στην δεξια και το κεντρο.

Ανθρωποι αβουλοι,χωρις διορατικοτητα και υποτελεις,αλλοι στον Σταλιν και αλλοι στον Τσωρτσιλ.

Σε αντιθεση με τους Γαλλους και τον συντηρητικο Ντε-Γκωλ,η τους Ιταλους και τον διορατικο κομμουνιστη ηγετη Τολλιατι.Σε καμμια αλλη χωρα δεν εγινε εμφυλιος πολεμος ει μη μονο στην Ελλαδα.

Ακομα ειχαμε διαπραξει και ένα άλλο ιστορικο εγκλημα,εμεις που σημερα ζηταμε τις Γερμανικες αποζημιωσεις.Τιμουσαμε για αρκετα χρονια ως αντιστασιακους, τον εφεδρικο στρατο που οι ιδιοι οι Ναζι ειχαν συγκροτησει και ονομαζοταν <<Ταγματα Ασφαλειας>>,και ειχαμε στο περιθωριο την πραγματικη αντισταση που ειχε γινει κατά των Ναζι.

Η ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΚΕΙΝΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ.

Και μαζι με αυτους και η Λιανα Κανελλη.Για να δουμε θα βγει και ο Λαζοπουλος;

Και παρασυρουν σε αυτην την <<εθνικιστικη>>δημαγωγια, ανιστορητους Νεοελληνες,σε μια ιδιαιτερα κρισιμη για την χωρα στιγμη.

Γιατι μην μου πειτε, ότι η τοτε Ελληνικη ακρα δεξια, ηταν στα βουνα και εκανε αντισταση.

Στα ταγματα ασφαλειας των Ναζι ηταν, και οσοι δεν ηταν εκει, φορουσαν κουκουλες, η ηταν δοσιλογοι.

H ερειπωμενη λοιπον Γερμανια καταληφθηκε.Διαμελισθηκε σε Ανατολικη και Δυτικη.

Την Δυτικη πηραν οι Αμερικανοι και Αγγλο-Γαλλοι,και την Ανατολικη οι Σοβιετικοι.

Οι Σοβιετικοι μεσω της κατοχης στην Ανατολικη που κρατησε μεχρι το 1989,<<πηραν το αιμα τους πισω>>,και αποζημιωθηκαν δινοντας και κατι από το τραπεζι στους συμμαχους τους.

Οι Δυτικοι ,κυριως οι Αμερικανοι επενδυσαν στην διαλυμενη Δυτικη Γερμανια κεφαλαια,τα οποια σε λιγο καιρο αρχισαν να υπεραποδιδουν,αφου οι Γερμανοι εβαλαν το κεφαλι κατω και εφτιαξαν Mercedes-audi.-BMW-OPEL-VOLKSWAGEN

Και ότι άλλο σας είναι γνωστο από προιοντα.

Πακτωλος εκατομμυριων δολαριων μεσα από το σχεδιο Μαρσαλ ,ανεπτυξε πολύ γρηγορα την Δυτικη Γερμανια, η οποια υπεραποδωσε.Ετσι και οι ιδιοι οι Γερμανοι εφτιαξαν πλουτο και οι συμμαχοι πηραν τις αποζημιωσεις τους,και εμειναν ολοι ευχαριστημενοι.

Και εμεις εδώ σε αυτην την ακρη;;

Σε έναν αιματηρο εμφυλιο πολεμο.

Πακτωλος και εδώ τα δολαρια μεσα από το σχεδιο Μαρσαλ.
Μονο που ως συνηθως εδώ τα λεφτα φαγωθηκαν.

Και κανεις τοτε δεν πηγε φυλακη,παλι ως συνηθως σε αυτόν τον τοπο!!!

Η Δυτικη Γερμανια πηρε το σχεδιο Μαρσαλ και εγινε αυτό που εγινε.

Η Ελλαδα πηρε και αυτή το ιδιο σχεδιο<<και εγινε αυτή που εγινε>>.

Με αποτελεσμα από την δεκαετια του 1950, οι ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,να πηγαινουν μεταναστες και να εργαζονται για λογαριασμο των ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!

Αυτή είναι η ιστορια, αμειλικτη και κανεις δεν μπορει να την αμφισβητησει.

Ουδεποτε το επισημο κρατος από τοτε, η, οποια επισημη ελληνικη κυβερνηση ,εθεσε θεμα Γερμανικων αποζημιωσεων.Και πως θα μπορουσε,ένα κρατος,βουτηγμενο στα χρεη,τον διχασμο,και την υποτελεια να ζηταει κατι που δεν εκανε στο σωστο timing.

Μαλιστα όταν το 1979 υπεγραφη η συμφωνια ενταξης στην τοτε Ε.Ο.Κ, στην οποια κυριαρχες δυναμεις ηταν η Γαλλια και η Δ.Γερμανια ,στην ουσια μας εκαναν χαρη που μας εβαλαν αφου τα κριτηρια ηταν περισσοτερο πολιτικα και σχεδον καθολου οικονομικα

64 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ξαφνικα αυτές τις μερες ξαναθυμηθηκαμε την παλια ιστορια.

Πως εγινε αυτό;;

Επειδη η Ε.Ε με προεξαχουσα την σημερινη ενωμενη πια Γερμανια,και οχι την παλια Δυτικη Γερμανια,(εχει και αυτό την ΝΟΜΙΚΗ του σημασια σε ενδεχομενη διεκδικηση-και ο νοων νοητω),μας ειπε περιπου:

<<ΜΑΓΚΕΣ, ΤΕΡΜΑ, ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ,ΟΤΙ ΗΠΙΑΤΕ, ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ.ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ, ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!>>

Δηλαδη εμεις στην θεση τους, αν ειχαμε απεναντι μας μια αλλη αντιστοιχη χωρα, με τετοια χρονια απαραδεκτη συμπεριφορα,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ;;;;;;;
 

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ
Επειδη οι Γερμανοι μας ειπαν <<απατεωνες>>,τωρα εμεις σαν θιγμενα παιδια ,τους ζηταμε τις αποζημιωσεις του 1940-1944.Τωρα;;

Τωρα;;Και γιατι οχι,τοσα χρονια που ζουσαμε στην ψευτοευημερια ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΚΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ;;;

Όπως ζηταμε από τους Αγγλους, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ,τα αγαλματα που οντως μας εκλεψαν.Μονοι τους όμως;;

Κρυβουμε από τα βιβλια, και δεν λεμε ποιοι Ελληναραδες αρχαιοκαπηλοι, που καποιοι εξ αυτων περασαν και ως ηρωες,συνεργαστηκαν και πριν το 1821 και μετα,(ειδικα μετα εγινε το πλιατσικο),εναντι αδρας αμοιβης με τους ξενους για αυτό το εθνικο εγκλημα.
(Βλεπε <<ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ>> ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ κ.λ.π-κ.λ.π!!)
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.
Που το επαιζαν και super Δημοκρατες!!
 

Ας πουμε λοιπον καλοπροαιρετα ,ότι εστω και τωρα, 64 χρονια μετα,βαζουμε το θεμα των Γερμανικων αποζημιωσεων στο τραπεζι,ας κανουμε μια υποθεση εργασιας.

Αν οι Γερμανοι μας πουν, ότι η ιστορια αυτή είναι παραγεγραμμενη, αφου το ποσον δεν αφορα έναν μονιμο δανεισμο ,αλλα ένα εφ απαξ ποσον που αργησαμε να το ζητησουμε,εμεις τι θα αντιταξουμε στο Γερμανικο επιχειρημα.

ΟΤΑΝ.

Μεσα σε μια νυχτα ,κλεινουμε την Βουλη και παραγραφουμε αδικηματα <<παραπλανηθεντων>>υπουργων που πουλησαν την μιση Ελλαδα δια της Μονης Βατοπεδιου σε OF-SHORE εταιρειες;;

OΤΑΝ.

Εχουμε τον πιο ξεφτιλισμενο νομο στην Ευρωπη και παραγραφουμε αδικηματα πολιτικων μεσα σε μια εννιαμηνη συνοδο μιας Βουλης;;

ΟΤΑΝ.

Σε αυτην την χωρα κανεις πολιτικος,κανεις μεγαλος φοροφυγας,κανεις που εχωσε βαθεια το χερι του στα δημοσια ταμεια δεν πηγε φυλακη;;

ΟΤΑΝ.

Χαριζονται,ρυθμιζονται,η εξαφανιζονται,βεβαιωμενα χρεη και οφειλες στο δημοσιο και τα ασφαλιστικα ταμεια;;

ΟΤΑΝ.

Οι πολιτικοι και περιφερειακοι αρχοντες είναι βουτηγμενοι,η στην καλυτερη περιπτωση καλυπτουν ένα συστημα διαφθορας και διαπλοκης.;;

ΟΤΑΝ.

Εκατονταδες - Χιλιαδες νεοελληνες της περιφημης μικρομεσαιας ταξης,φοροδιαφευγουν ασυστολα και κατ εξακολουθηση στο πιο μακροπνοο εθνικο σπορ η χομπυ;;

ΟΤΑΝ.

Χιλιαδες νεοελληνες ιδιοκτητες καταστηματων και χωρων εστιασης εχουν ανασφαλιστους υπαλληλους;;

ΟΤΑΝ.

Εκατονταδες χιλιαδες βολεμενοι δημοσιουπαλληλισκοι,ανευθυνοι και ευθυνοφοβοι συναμα,με παχυλους μισθους και επιδοματα,<<τα ξυνουν ολη μερα>>,σε μια δημοσια διοικηση αντιπαραγωγικη,διεφθαρμενη,με χιλιαδες νομους και νομοθετηματα,που το ένα αναιρει το άλλο σε μια διοικητικη παρανοια.

Οταν,μεσα από αυτην την αντικρουομενη νομοθεσια χιλιαδες από δαυτους τους υπαλληλους μετατρεπονται σε τυρρανισκους των υπολοιπων πολιτων,ερμηνευοντας κατά το δοκουν μια αθλια και διατρητη νομοθεσια;;

ΟΤΑΝ.
Η ταξη που που αποτελει την 4η εξουσια,η δικαστικη,αποφασιζει μονη της για τις αυξησεις των μισθων της,κατα την τακτικη,<<εχω το μαχαιρι εχω και το καρπουζι>>,ταυτοχρονα δε,που απονεμει δικαιοσυνη σε απελπισμενους προσφευγοντες πολιτες,ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!!

OΤΑΝ

Οι μισοι καθηγητες του Δημοσιου κανουν το απογευμα ιδιαιτερα στους ιδιους τους μαθητες τους.

ΟΤΑΝ.

Χιλιαδες αλλοι δημοσιοι υπαλληλοι εχουν γινει οι συγχρονοι εκβιαστες,απλωνοντας το χερι για <<την δεκατη του ΑΓΑ>>.

ΟΤΑΝ.
Χιλιαδες αλλοι δημοσιοι υπαλληλοι,και δεκαδες Δημαρχοι και Νομαρχες,μπλοκαρουν με δικαστικες προσφυγες,επενδυτικα αιτηματα για δημιουργια ανανεωσιμων πηγων ενεργειας,(αιολικα-φωτοβολταικα κ.λ.π),που αποτελουν μια απο τις λιγοστες ελπιδες αναπτυξης της χωρας,ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.Ενα σημαντικο βημα που θα εφερνε εσοδα στην χωρα,και θα δημιουργουσε χιλιαδες θεσεις εργασιας.

ΟΤΑΝ

Χιλαδες ελληνες απολαμβανουν αναπηρικες συνταξεις μαιμου, τοσες οσες δεν ειχαμε στο τελος του Β Παγκοσμιου πολεμου.

ΟΤΑΝ
Εχουμε συνταξιουχους απο 42-46 ετων,και συνταξιουχους που βγηκαν στις συνταξεις με το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ,ΜΕ ΠΑΧΥΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,που κοπτεται για τα συμφεροντα της φτωχολογιας(αλλα μαλλον την ενδιαφερει η πλειοδοσια στην αυξηση πελατειας ψηφοφορων.

Συναμα όμως να δημιουργουμε κάθε χρονο, χιλιαδες μονιμα πραγματικους αναπηρους, από μια απαραδεκτη οδηγικη συμπεριφορα στην ασφαλτο,όταν μαλιστα για να παρουμε το διπλωμα πρεπει να λαδωσουμε τους υπαλληλους εξεταστες του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.

ΟΤΑΝ.

Όλα αυτά γινονται μεσα σε ένα παραξηγημενο καθεστως μονιμοτητας που διαιωνιζει αυτην την κατασταση.

ΟΤΑΝ
Με <<χρυσους>> τιτλους του βυζαντιου χιλιαδες ελληνες καταπατησαν αυθαιρετησαν,εχτισαν δαση και βουνα και πηραν μετα τρελλα λεφτα πουλωντας τα καταπατημενα που εκτισαν και πουλησαν ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ!!!Σκανδαλα απο χιλιαδες ΜΙΚΡΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ.

ΟΤΑΝ
Στον βωμο των εργολαβικων κερδων και συμφεροντων,και με συνενοχους εκατονταδες χιλιαδες νεοελληνες,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗΣ,δημιουργησαμε πολεις εφιαλτες,συγχρονα φρενοκομεια για καταθλιπτικους,ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΑΙΣΙΟ ΔΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΚΕΡΑΙΕΣ!!!

ΟΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ.

Η μιση χωρα αυθαιρετει εναντιον της αλλης μισης,στην οικονομια,την δομηση,το περιβαλλον,στην παροχη υπηρεσιων και αγορα προιοντων,στην αποφυγη εκδοσης αποδειξεων,στους χωρους εστιασης και καφετεριες με υψηλα κοστη,επικινδυνα για την διατροφη προιοντα,χωρους υγιεινης απαραδεκτους,ακριβα ξενοδοχεια,κ.λ.π

Ολη αυτή η νοοτροπια,ο ωχαδερφισμος,η ρεμουλα και η λαμογια ,διαπερναει ολο τον οργανισμο της Ελληνικης κοινωνιας από την κορυφη μεχρι τα νυχια,σε ολους εμας τους νεοελληνες και περναει ως <<κληρονομια>>και στην νεα γενια.

Παρεξηγηθηκαμε που οι Γερμανοι μας ειπαν απατεωνες.

Συγνωμη αλλα εμεις τι λεμε μεταξυ μας,στα καφενεια ,τις πλατειες,τις καφετεριες,τις ταβερνες,στο διαδικτυο;;Οπου σταθουμε και οπου βρεθουμε τι λεμε εμεις για αυτό το κρατος για αυτην την κοινωνια;;Τι κριτικη κανουμε για την δημοσια διοικηση,την παιδεια ,την υγεια;;

Oλα μα όλα καταληγουν σε μια γνωστη φραση:<<ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ>>.Εμεις το λεμε αυτό και παρεξηγηθηκαμε για την Γερμανικη εκφραση.

Δηλαδη να τα λεμε μεταξυ μας,αλλα όταν μας τα πουν οι αλλοι,<<μουγκα στην στρουγκα!!!>>.

Όταν το λενε οι ξενοι…αλλοιμονο στους ξενους.!!!

Όπως η στρουθοκαμηλος που βαζει το κεφαλι στην αμμο και αφου αυτή δεν βλεπει τον κυνηγο,αρα και αυτος δεν βλεπει την στρουθοκαμηλο.

Ναι λοιπον,ας διεκδικησουμε τις Γερμανικες αποζημιωσεις,εστω και 65 χρονια μετα,αφου τωρα <<μας την εδωσε>>.

Φτιαχνοντας όμως πρωτα το δικο μας ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ,βαζοντας ταξη σε αυτην την χωρα, αποδεικνυοντας,ότι εμεις οι Ελληνες,δεν αξιζουμε αυτην την θεση,ότι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, να αποδειξουμε στο εξωτερικο ότι ειμαστε κατι διαφορετικο,τιμωντας αυτους που πριν 2500 χρονια εδωσαν τα φωτα του πολιτισμου στους απ εξω.

Αλλοιως θα παμε κατ ευθειαν στο κατηφορο και θα μεινουμε πολύ πισω στην ιστορια.

Αν βεβαια δεν συνειδητοποιησουμε την κατασταση,και δεν αλλαξουμε νοοτροπια υπαρχει και μια τριτη λυση.

ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ AΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ!!!!!!!


Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΙΝ 22 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
24-2-2010

http://www.humanlife.gr/forums/index.php?showtopic=277

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου