Powered By Blogger

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Καλοχαιρετας,Γκρουεζας,ΨευτοΘοδωρος,Μαντας,Γκορτσος.Ο Ελληνικος κινηματογραφος,και το Κοτσαμπασικο συστημα!!

Δεν ειναι αναγκη να διαβασει κανεις την Ιστορια,η τα βιβλια του Γερασιμου Κακλαμανη,για να διαπιστωσει την δομη και τον χαρακτηρα του Ελληνικου πολιτικου συστηματος στο Νεοελληνικο κρατος,απο συστασεως του.Ενα κοτσαμπασικο μορφωμα,κομματικο-πελατειακο.
Με Βουλευτες-Βολευτες και πελατες.Ο παλιος και αξεχαστος Ελληνικος κινηματογραφος, βριθει απο σκηνες που περιγραφουν μεσα απο την αξεχαστη κωμωδια και τους απιθανους διαλογους,αυτο το Κοτσαμπασικο Βουλευτικο συστημα,που επικρατει ακομα και στις μερες μας.
Αυτο το συστημα που εφερε την Χωρα σε μια ακομα πτωχευση,απο τις πεντε ιστορικες πτωχευσεις,τους πανω απο 10 αιματηρους εμφυλιους πολεμους,και μια διαχρονικη πολιτικη ασταθεια,με 206 κυβερνησεις σε 180 Χρονια,δηλαδη,ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ!!
                                            ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ...!!!


                                              

                                            ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,
                           πρεπει να εισαι ψευτης!!

               Γκρουεζας,είμαι του κόμματος 

             ΑΠΟ ΓΚΟΡΤΣΟ ΣΕ ΜΑΝΤΑ...!!!

Ο επαρχιωτης Ελληνας ερχεται στην Αθηνα για να βρει δουλεια,και ο Βουλευτης τον διοριζει γκαρσονι!!!


 << Εαν ο οποιοσδηποτε αλλος Ευρωπαικος Λαος,ειχε υποστει τον εξανδραποδισμο που εχει υποστει ο Ελληνικος Λαος,απο τις πολιτικες ηγεσιες του εδω και 170 χρονια,ο Λαος αυτος θα ειχε μετατραπει σε Αγελη Πιθηκων>>
Γερασιμος Κακλαμανης.<<Επι της Δομης του Νεοελληνικου Κρατους>>

 ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.  ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
Χθες 14-12-2011 στην εκπομπη ερευνα του Τσιμα στο MEGA,ακουσαμε μερικα πραγματα για τους διπλανους Ιταλους.Oι Ιταλοι πολιτες αγορασαν 2 δισ ιταλικα ομολογα,ενω η επιχειρηματικη ταξη στην Ιταλια εσπευσε να ζητησει να πληρωσει περισσοτερους φορους.
Εδω τι εγινε;;Η πλουσια και ευπορη ταξη ηταν ιστορικα απο το 1821 ανευ Εθνικης συνειδησης.Αλλα και ολοι μας.


Αυτο το κρατος στηθηκε χωρις εθνικο συνεκτικο κρικο,χωρις Εθνικη-κοινωνικη συλλογικη συνειδηση.

Ο αναγκαστικος συνεκτικος κρικος,που μας συνεδεσε ολους,αφου αλλη ακρη τοτε δεν μπορουσε να βρεθει,ηταν η Θρησκεια.
Το πολιτικο συστημα ηταν κοτσαμπασικο,η ταξη των κοτσαμπασηδων και των πλουσιων δεν σκεφτηκε ποτε με βαση το Εθνικο συμφερον.
Επομενο ηταν να γινει το ιδιο και με ολο τον Λαο στο συνολο του σχεδον.
Απεναντι στο <<Νεοσουλτανικο>> μορφωμα που εκλεβε τον κοσμο,οι πολιτες αυτης της χωρας,αμυνονται δια της ιδιας,μεθοδου.
Σε ενα αδιστακτο κρατος που κλεβει,η αμυνα ειναι το κλεψιμο.Κατα το ρητο της COZA NOSTRA.<<H AMYNA ΣTHN ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ>>
Να γιατι στην Ιταλια συμβαινει αυτο που εδω θεωρειται εξωφρενικο να συμβει.

Να γιατι στην Ελλαδα ολο το πολιτικο συστημα ειναι πολυ διαφορετικο απο ολη την Ευρωπη.Να γιατι στην Ελλαδα ακομα και η Αριστερα ειναι αθλια και παλαβομενη,μεσα στην νοοτροπια του ολου πολιτικου συστηματος του Κοτσαμπασισμου,και της ΠΕΛΑΤΟΚΡΑΤΕΙΑΣ.
Το προβλημα ειναι το Αθλιο-Κοτσαμπασικο πολιτικο-πελατειακο συστημα των Βολευτων-Βουλευτων,ΠΟΤΕ δεν ηταν εκπροσωποι του Εθνους, ποτε δεν ηταν αξιοπρεπεις εκπροσωποι μιας σοβαρης Δυτικης κοινοβουλευτικης Δημοκρατιας.
Ηταν παντα και ειναι ακομα ΒΟΛΕΥΤΕΣ-ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ,και το μονο που τους ενδιαφερει,με ελαχιστες εξαιρεσεις,ειναι το παραδακι,οι αποζημιωσεις τα αναδρομικα,το κοτσαμπασιλικι,η συναλλαγη με την κλεπτοκρατια,την ανευ εθνικης συνειδησης επιχειρηματικη ταξη,η δοξα και η ακρατη φιλοδοξια.
Δεν ειναι τυχαιο πως μια απο τις βασικες θεμελιωδεις διαταξεις του συνταγματος του 1843 του Οθωνα,παραμενει ακομα και σημερα στο Ελληνικο συνταγμα για να τονιζει και να θυμιζει αυτονοητα πραγματα,που ουτε επρεπε καν να αναφερονται,καθως εξυπακουονται,οπως σε ολα τα σοβαρα συνταγματα στις πολιτισμενες χωρες.
Εδω ομως, σε αυτο το Μετα-Οθωμανικο κρατικο μορφωμα,τα αυτονοητα πρεπει να συμπεριλαμβανονται σε θεμελιωδεις συνταγματικες διαταξεις ακριβως επειδη δεν τηρουνται.
<<ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ>>!!!
Δηλαδη απλα οι Βουλευτες πρεπει να ειναι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ!!
Αναφερει ο Νομοθετης ακομα και σημερα την ιδια σχεδον διαταξη του Οθωνικου συνταγματος, επειδη ξερει οτι ακριβως το αντιθετο συμβαινει,καθως ο Βουλευτης-Βολευτης ψηφιζει παντα με βαση τα ψηφοθηρικα συμφεροντα του και τα συμφεροντα των πελατων, ειτε της περιφερειας του,ειτε τα συμφεροντα του επαγγελματικου Δοβλετιου απο το οποιο παιρνει χρημα και ψηφους,και ασκει επιρροη.

Τοσο απλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:



 

ΜΥΘΟΙ ΜΑΝΙΠΟΥΛΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ


ΟΙ ΑΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

 

Ελληνικο Θεοκρατικο κρατος.Κανεις δεν τολμα να βαλει το ζητημα ΧΩΡΙΣΜΟΥ Εκκλησιας και Πολιτειας!!!


ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

 

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!!!!!! Ποιος Εθνος;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου