Powered By Blogger

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

Η αυτοκαταστροφη αυτης της Χωρας, μαλλον ειναι δεδομενη,καθως ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.
Aπεναντι ΣΤΑ κιτρινα και τα πασης φυσεως <<ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ>> ΔΟΒΛΕΤΙΑ,ΑΡΜΑΤΩΛΙΚΙΑ, ΠΟΥ δημιουργησε η Μεταπολιτευση,ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΛΙΜΑΝΙΑ,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ,ΔΡΟΜΟΥΣ,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ,εμεις ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
WELL COME TO GREECE.
Και παραθετουμε στις παρακατω 30 ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ αναρτησεις,υπεροχες φωτογραφιες,απο την ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ Χωρα του κοσμου,που εχει ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ να εχει <<ΙΔΑΝΙΚΟΥΣ>> ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.
Η <<ΙΔΑΝΙΚΗ>> ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΗ.
Ξεκιναει απο το 1821 ! ! ! !
Παρα κατω σε κυληση,οι 30 αναρτησεις,με τις φωτογραφιες απο τοπια της ΕΛΛΑΔΑΣ.
Καθως και δεξια στο board του blog.

ΥΓ Σημερα 21-7-2010 ο κ.Τσιπρας εξεφρασε την συμπαρασταση του στους <<κιτρινους>> κοτσαμπασηδες της ασφαλτου.
Εγω θα ελεγα.
-Ποσο φωναζεις οτι την πηρες την αδεια φιλε;;
-180.000 ΕΥΡΩ!!
-Ποσα πραγματικα εδωσες;;
-3000 ευρω.
-Αρα εχουμε 177.000 ευρω φοροδιαφυγη.
Που σημαινει οτι αυτος που στο πουλησε επρεπε να πληρωσει φορο καπου 35.000 ευρω,αλλα και εσυ στην μεταβιβαση των 180.000 ευρω.
Αρα 30.000 ταξιτζηδες επι το 177.000 ευρω φοροδιαφυγη,βγαζουμε τους αναλογουντες φορους,και να μια μειωση αρκετων δεκαδων δισ ευρω απο το χρεος.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ.ΤΣΙΠΡΑ;;;;;

3 σχόλια:

  1. Ελλάδα: Ο γήινος Παράδεισος που κατοικείται από παράταιρους για τον Παράδεισο ανθρώπους. Μια κοινωνία μόνο κατ' όνομα, ασύνδετη, όπου ο καθένας είναι ένα τεράστιο ΕΓΩ που θέλει να επιβάλλεται στους άλλους. Συχνά τα ΕΓΩ αυτά ενώνονται σε μια συντεχνία και κυβερνούν τη χώρα, με πυξίδα ΜΟΝΟ τα δικά τους συμφέροντα, που συμβαίνει πάντα να αποβαίνουν σε βάρος των άλλων ΕΓΩ. Και μετά ι ιστορία συνεχίζεται αενάως. Τα άλλα ΕΓΩ κάνουν το ίδιο, μπροστά σε φοβισμένους πολιτικούς και δικαστικούς, που θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα ψάλτες αντί για πολιτικοί και δικαστικοί. Έτσι η αυτοχειρία της χώρας είναι ΜΟΝΟ το αποτέλεσμα των μορφωμάτων του ΕΓΩ, των παράταιρων ανθρώπων που κατοικούν αυτόν τον Παράδεισο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τόσο αφελείς οι ξένοι φίλοι μας...
    Προσδοκούν πολιτιστική επανάσταση με συνεννόηση των δύο μεγάλων αστικών κομμάτων
    http://www.nytimes.com/2011/07/20/opinion/20friedman.html?_r=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα ντε!!!Η πολιτιστικη επανασταση ηταν ονειρο του Κοραη.Γιαυτο ειχε πει πρωτα επανασταση παιδειας,και μετα Επανασταση.Αλλα η ιστορια πολλες φορες,αλλα προσταζει.
    Ετσι η θεληση του Σουλτανου να συντριψει τον αυτονομημενο πλεον Αλη Πασα,δια του Χουρσιτ,απογυμνωσε τον Μορια απο τα τουρκικα στρατευματα,με αποτελεσμα να πετυχει εν πολλοις η εξεγερση.
    Την πολιτιστικη επανασταση δια της Παιδειας,την ηθελε και ο Καποδιστριας,αλλα τον σκοτωσαν οι Κοτσαμπασηδες,και απο αυτους προεκυψε το σημερινο Πρυτανικο κατεστημενο,που θελοντας να κρατησει τα ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΚΑ προνομια του,θα βαλει,λεει λουκετο στα Πανεπιστημια.
    Αρα οι ξενοι φιλοι μας,Η ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ,Η,ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ.

    Υ.Γ Με την ευκαιρια Ντινο,αυτο το Google+ γιατι δεν μου δουλευει ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή