Powered By Blogger

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ Η (ΕΘΝΙΚΗ) ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ

 Πριν πω για την χθεσινη ομιλια του Μιμη Ανδρουλακη στην Βουλη θα μεταφερω τα πρωτα αποτελεσματα που εγιναν επισημως γνωστα απο ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΛΟΠΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.....

8.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΣΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!

4.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΣΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

4.500 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!

18.000 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ!!!!!

Επεται και συνεχεια και ακομα δεν εχουν ερθει τα συνολικα αποτελεσματα απο ΙΚΑ και ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.....

Οπως το ελεγε ο Αριστερος Βασιλης Ραφαηλιδης στο Βιβλιο του ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Τι ελεγε;;;;;;;;;;;;

O ΥΠ ΑΡΙΘΜ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.

Αληθεια ο ΟΧΛΟΣ των Αγανακτισμενων,τι εχει να πει για τα παραπανω;;;;;;;;;;;

Aλλα ας ερθω τωρα στην χθεσινη ομιλια Ανδρουλακη.

Μιμη Ανδρουλακη,κανεις μεγαλο λαθος......!!!!!!

http://blip.tv/mimis-androulakis/istorika-mathimata-ptoxeusis-5294698

ΑΥΤΑ που ειπε ο Μιμης Ανδρουλακης,στην Βουλη,(στο παραπανω link υπαρχει το βιντεο στις ιστορικες αναφορες του),αναφερομενος στα ιστορικα αντιστοιχα παραδειγματα χρεοκοπιας του 1920,του 1893-1897 και 1932,τα εχουμε γραψει προ καιρου σε αυτο το blog.

Ειδικα για την περιοδο 1893-1897,μπορειτε να δειτε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ.
Στο βιβλιο ενος Αριστερου διανοουμενου που εχει πεθανει.

Ο Ανδρουλακης ειπε,<<Δεν πιστευω οτι υπαρχει Δηλιγιαννης σημερα στην Ελλαδα,αλλα το φαντασμα του εχει στοιχειωσει επι πολλα χρονια.........>>

Κανεις ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΜΙΜΗ.

<<ΔΗΛΙΓΙΑΝΝΗΣ>> ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Ήταν γιος του Πανάγου Δεληγιάννη και εγγονός του κοτζαμπάση της Πελοποννήσου, Ιωάννη Δεληγιάννη.ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΥΟΥ 1893 ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ 1897

 ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ...Και το αλλο το φρουτο...πως το λενε...Φαηλος Κρανιδιωτης...το φαντασμα του 1893-1897,1920 ΚΑΙ 1932 ειναι εδω,ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ...ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ... Μιμη Ανδρουλακη

Αυτο που κανεις δεν προσεξε και δεν ανεφερε ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ <<ΝΕΑΣ>> ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,τον λεγομενο <<Μακεδονομαχο>> του 1993,ειναι ποιο;;;;;;;; 
Oτι ενας απο τους ορους του που εβαλε την περασμενη Τεταρτη στην προοπτικη κυβερνησης Εθνικης συνεργασιας ειναι ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.Ποιο ομως;;;
Τον νομο με τον οποιο οι μεταναστες πρωτης γενιας,που ηδη ειναι νομιμοι στην Ελλαδα,που εχουν 20χρονα παιδια που φοιτουν σε Ελληνικα Λυκεια και Πανεπιστημια,εχουν το δικαιωμα να ψηφιζουν στις Δημοτικες εκλογες.
Ο <ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ> ΤΗΣ <ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ>,θελει αυτο να καταργηθει!!!!!!!!!!!!
Και αυτο ηταν ενας απο τους ορους του!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ.
Το κινημα ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ,ειναι πλεον καθοδηγουμενο απο τον Λαικιστη αρχηγο της Ν.Δ,καθως και το, εκ του Μορια ορμωμενο κινημα,ητοι ΣΠΑΡΤΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ,που μαζι με ΔΕΚΑΔΕΣ αποστρατους της Αστυνομιας, που το καθοδηγουν,το κινημα αυτο εχει αποκτησει πλεον γαλαζια χαρακτηριστικα.Παντα μιλαω για την Ανω Πλατεια.
Οι Ευρωπαιοι δεν ειναι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ,το εχουν ηδη καταλαβει και γιαυτο του την πεφτουν οι εφημεριδες.
Ο νεος Δηλιγιαννης του 2011,ειναι ετοιμος για το νεο <<εθνικο νταηλικι>>,και ειναι σιγουρο οτι μεσα απο αυτην την τακτικη του,θα οδηγησει  ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
Δυστυχως η ΔΕΙΛΗ και Ανισχυρη κυβερνηση και ο Ανεπαρκης Γ.Α.Π του εδωσαν ολα τα πλεονεκτηματα να παιζει ανετα στο γηπεδο του ακραιου λαικισμου,παιζοντας την τυχη εκατομμυριων Ελληνων που κατα βαθος μεσα απο μια κοτσαμπασικη κληρονομια,αρεσκονται στον κοτσαμπασικο λαικισμο του χαιδεματος των αυτιων.
Μιας κυβερνησης,που εδω και 18 μηνες,ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ,μια κυβερνηση που ενω ειχε το momentum,το εχασε,χωρις να προβει αμεσα σε ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ αλλαγες στην αθλια δημοσια διοικηση,με αποτελεσμα 20 μηνες μετα,προκειμενου να εισπραξει εσοδα,βρισκει παλι τα συνηθη υποζυγια.
Απλα θα πρεπει να θυμομαστε,οτι μονο στα συρταρια της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,υπαρχουν υποθεσεις ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ του δημοσιου,πολλων δισεκατομμυριων ΕΥΡΩ,που δεν εχουν εκδικασθει οριστικα.
Aληθεια δεν χρειαζεται ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ βαθυτατες συνταγματικες αλλαγες ολο το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,που αποτελει ουσιαστικα μια απο τις κυριαρχες συνταγματικες εξουσιες;;;;;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;;;;;;;;;;;;;

Βεβαια,για να συνεχισουμε στην ιστορικη αντιστοιχιση των γεγονοτων που οδηγησαν σε αλλες περιοδους την χωρα σε χρεοκοπιες,οπως και τοτε,ετσι και τωρα, ετσι και σημερα.

ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ.

ΖΟΥΡΑΡΗΣ-ΜΙΚΗΣ-ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΗΣ-Αριστεριστικος και εθνικιστικος Λαικισμος-ΟΧΛΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ(την πανω πλατεια συντονιζουν ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)-και στην κατω πλατεια ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ 1976 ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΛΑΜΠΡΟ <<ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ>> ΜΕΛΛΟΝ.
Το μετωπο του Λαικισμου σημερα ειναι αυτο που ενδεχομενα θα οδηγησει την Ελλαδα σε μια ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ-ALTER-SUNDAY TIMES-DAILY TELEGRAF(συντηρητικες Αγγλικες Εφημεριδες που λενε τα ιδια με <<εθνικα υπερηφανους Ελληνες>>....τυχαιο!!!!!!)....ΤΟ CONTRA-O ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΠΑΝΙΣΤΙΡΤΖΗΣ,και ολη η Ελλαδα των ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΩΝ!!
Και σε ολα αυτα μια κυβερνηση που δεν μπορει ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ την υποθεση αυτη.
Τι πιο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!!

Εχουμε ηδη γραψει αναρτησεις πριν καν τα πει ο Μιμης,ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ,και <περιμενουμε> την επαναληψη της ΙΣΤΟΡΙΑΣ του 1893-1897,1920,1932,διοτι σε αυτην την Χωρα οπου η ιστορια διδασκεται απο το <<υπουργειο Εθνικης παιδειας και θρησκευματων>>,κανεις Νεοελληνας δεν εχει καμμια διαθεση να κοιταξει πισω στην Ιστορια....αφου την αγνοει..
Σε αυτην την χωρα μας εφαγε <<Η εθνικοτης>> και το <<πιστοποιημενο Θρησκευμα>>,η αλλοιως το <<ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ>> ΑΓΝΟΟΥΝΤΩΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Αλλωστε η αποδειξη ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ αποτελει και το κυριαρχο αρθρο του πρωτου συνταγματος της Επιδαυρου.Επειδη δεν μπορουσαν να βρουν ακρη με ολη αυτη την πανεσπερμια λαοτητων,εθνοτητων και γλωσσων,βρηκαν την χρυση τομη.
<<Ποιοι θα ειναι Ελληνες που να παρει!!!>>
Απλο.
<<ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΣΙΝ ΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΝ>>,λεει το αρθρο...οποτε αν ο συνεκτικος κρικος ειναι ενα συνειδησιακο προβλημα που λεγεται Θρησκεια,τοτε η Εθνικη συνειδηση παει περιπατο.
Εξ ου και δεν υπαρχει Εθνικη συνειδηση σε αυτην την χωρα,δεν αισθανεται κανεις δικη του αυτην την χωρα,δεν μπορει να συννενοηθει κανεις σε αυτην την χωρα,και παρα-πολλοι λεηλατουν αυτην την χωρα.
ΔΙΟΤΙ...ΟΛΑ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΡΑΒΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ...
...κατι πηγε να κανει Ο Καποδιστριας αλλα τον εφαγαν οι Κοτσαμπασηδες......
Κατα συνεπεια η ελλειψη ουσιαστικης Εθνικης συνειδησης,εχει ως αποτελεσμα τον Λαικιστικο Εθνικισμο Σαμαρα,περι αφαιρεσης δικαιωματος ψηφου απο τους Μεταναστες,αλλα και ο γραφικος εθνικισμος του περιφερειαρχη Βορειου Ελλαδας.
Και ολα αυτα προκειμενου να μην <<μολυνθει το αιμα της Φυλης>>!!!!!

Υ.Γ
Παρτε κερια για να αντιμετωπισετε το ΣΚΟΤΟΣ των Κοτσαμπασηδων της ΓΕΝΟΠ.
Τον ειδατε τον συνδικαλιστη το πρωι;;;
-Ποσα παιρνετε,τον ρωταει ο δημοσιογραφος.
-5.700 ευρω τον μηνα,πολλα ειναι;;;
Ρωταει κυνικοτατα ο συνδικαλιστης!!!!!


Y.Γ 2
Ο Γερμανος Σοιμπλε ειπε το αυτονοητο,απεναντι στους συμπατριωτες του Λαικιστες,που ζητουν πωληση της Ακροπολης.
Τι ειπε;;
Με τετοια ηλιοφανεια που εχει η Ελλαδα,θα μπορουσε να πουλησει την αφθονη και ΑΙΩΝΙΑ ΗΛΙΑΚΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Αλλα που μυαλο εμεις για τετοια...Αλλωστε υπαρχει και η ΓΕΝΟΠ.............
Οι αγανακτισμενοι του συνταγματος,εχουν καμμια προταση για αυτο;;;
Τριχες κατσαρες εχουν,ο οχλος και η μαζικη ψυχολογια του, μονο αδιεξοδα μπορει να δωσουν.......που σκεψεις για παραγωγη και πωληση ηλιακης ενεργειας....αυτα ειναι..... <<αλλα λογια να αγαπιομαστε....!!!!>>

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ


ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ


23 ΚΕΙΜΕΝΑ Β.ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ


Ο ΟΧΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ.


ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΑΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ......


ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου