Powered By Blogger

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΕΙΚΟΣΙ (20) ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 190 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΛΩΣΗ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ.
ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ <,ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ>>,ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ <<Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ>>



Ηταν τοση η αδιαφορια των Ελληνων για τους νομους τα πρωτα χρονια μετα την επανασταση,λεει ο Γερασιμος Κακλαμανης,που κανεις αυτοχθων δεν εστεργε να πληρωσει φορο.ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ.
Η πλουσια τοτε Συρος,που κρατησε ουδετερη σταση κατα την επανασταση,οπως και τα περισσοτερα νησια του Αιγαιου,(ειναι ενα μεγαλο εθνικο ψεμμα το διατυμπανιζομενο πως ξεσηκωθηκαν απαξαπαντες οι Ελληνες κατα των Τουρκων),δια του αντιπροσωπου της στην πρωτη εθνικη συνελευση,(βουλη),το 1844,δηλωνει την αγαναχτηση της,για την γενικευμενη ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ,και ζηταει να μην καταλαμβανουν δημοσιες θεσεις οσοι δεν πληρωνουν φορους.


Το αιτημα απορριπτεται,γιατι ουτε φοροεισπραχτορα δεν θα μπορουσε να βρει το Ελληνικο Δημοσιο,αν το δεχοταν. ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;;;

Bεβαια η φτωχεια ηταν τρομαχτικη εκεινη την εποχη στην Ελλαδα,που μολις πριν απο 14 χρονια,ειχε γινει κρατος.Οχι τοσο γιατι το κρατος εγκατελειψε τους αγωνιστες της επαναστασης,ισχυριζεται ο Κακλαμανης,οσο κυριως διοτι υποχρεωνονται σε εξαθλιωση ολοι οι Ελληνες μουσουλμανικου θρησκευματος,που τοτε ηταν παρα πολλοι,πραγμα πολυ φυσικο υστερα απο τεσσερεις αιωνες στενης παρεας με τον απλο και λαικοτατο μουσουλμανισμο.
Ενα απο τα κυρια καθηκοντα της εξουσιας εκεινη την εποχη ηταν να εκχριστιανισει ολους τους Ελληνες,ωστε με τον καιρο να δημιουργηθει εθνικη συνειδηση δια της θρησκειας,που ειναι ισχυροτατος παραγων εθνικης ομογενοποιησης.

Ο εθνικος μας ιστορικος Σπυριδων Τρικουπης στην ιστορια του περιγραφει σκηνες απειρου καλλους με ομαδικα βαφτισια που επαναλαμβανονται μεχρι και εικοσι φορες,ωσπου στο τελος ο μουσουλμανος Ελληνας να απαυδησει και να πει,<<αι σιχτιρ,τι με νοιαζει στο τελος τελος αν μεινω η δεν μεινω μουσουλμανος,αρκει να με αφησετε ησυχο να ζησω στο χωριο μου με την οικογενεια μου>>
Και ουτω πως προεκυψε η Ελλας των Ελληνων Χριστιανων-ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΨΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 190 ΧΡΟΝΙΑ!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΠΟΥ ΖΩΝΤΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΨΕΜΜΑ,ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ.

Λοιπον,εκεινη την εποχη που διαμορφωνεται η ελληνικη εθνικη μας συνειδηση τελειως στραβα και αναποδα με συνεπεια στραβα και αναποδα να πανε ολα απο εκει και υστερα μεχρι και σημερα,οι Ελληνες χριστιανοι λεηλατουν συστηματικα τους μουσουλμανους ελληνες,για να τους εξαναγκασουν να προσχωρησουν στην επισημη θρησκεια,που ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΟ ΘΕΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,(ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Πολυ χαρακτηριστικη ειναι η περιπτωση της γυναικας του Οδυσσεα Ανδρουτσου,της περιφημης Οδυσσεαινας ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΡΕΛΗ,που ανατραφηκε στην αυλη του Αλη Πασα και παντρευτηκε τον Ανδρουτσο εκει με μουσουλμανικο τροπο,γιατι ως γνωστον,ο Οδυσσεας Ανδρουτσος ηταν μουσουλμανος στο θρησκευμα,γιαυτο μαλλον και τον καθαρισαν.
Η Οδυσσεαινα,μια ζωη διεκδικουσε απο το δημοσιο τους θησαυρους του ανδρα της,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

Η Ιστορια συνεχιστηκε και τις προσφατες δεκαετιες με τους εγκαταλειμενους ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ,ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.....και υστερα αγανακτουμε υποκριτικα,που αυτοαποκαλουνται Τουρκοι και πεφτουν στην αγκαλια της Αγκυρας...
ΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΚΕΙ..
ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου