Powered By Blogger

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΜΕΡΟΣ Β

Βλεποντας προ ημερων Μπαρτσελονα-Ρεαλ,εψαχνα να βρω που ηταν τα Ισπανικα ΜΑΤ,τα δακρυγονα,τα βεγγαλικα,τα καπνογονα,και οι εκατονταδες φιλαθλοι που ανενοχλητοι θα κυκλοφορουσαν μεσα στο γηπεδο...αλλα...δεν.

Μετα ειδα και το παιχνιδι μπασκετ ΠΑΟ-ΜΑΚΑΜΠΙ,οπου Ελληνες και Εβραιοι μαζι στις κερκιδες,χωρις ΜΑΤ και τα τοιαυτα,μετα σκεφτηκα τον <<ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ>> που θα επιβληθει την επομενη Κυριακη στον τελικο κυπελλου Ελλαδας στο Μπασκετ,μεταξυ Ολυμπιακου και Παναθηναικου..και τοτε θυμηθηκα την ΑΤΑΚΑ που ειπωθηκε το περασμενο Σαββατο.

<<ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!>>

Δεν το λεω εγω αυτο.Αν και το υποστηριζω.
Το ειπε ο Γιωργος Δωνης,προπονητης του Ατρομητου,και μαλιστα ON CAMERA,στην καθιερωμενη συνεντευξη υστερα απο τον τελικο του κυπελλου Ελλαδας στο ποδοσφαιρο.
Και το ειδε και το ακουσε ολη η Ελλαδα,αλλα και ολος ο κοσμος.
Και φυσικα  τον καλεσαν προκειμενου να του ζητησουν να απολογηθει.
 Ο Γ. Δωνης ειπε ΜΙΑ ΩΜΗ-ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,που οποιος την αμφισβητει,μαλλον δεν ζει σε αυτην την χωρα.

Βεβαιως αν αυτο το ελεγε ο Μισελ Πλατινι,θα εθιγε την <<εθνικη μας αξιοπρεπεια>>(!!!)
Θα του την επεφταν ολοι οι <<Εθνικα>> υπερηφανοι Νεο-ελληνες.
Οπως τοτε που ο Στρος Καν ειχε πει οτι 
 <<αυτοι εκει ειναι βουτηγμενοι στην απατη και την διαφθορα>>
Και του την επεσαν ολοι,με πρωτους εκει στο MEGA,τον Γιαννη τον Πρετεντερη και την Ολγα την Τρεμη,που κοντευε να σχισει και τα ωραια ιματια της.

Παρεπιπτοντως θυμαστε τον Πρετεντερη,οταν σε εκεινη την περιβοητη συνεντευξη που ειχε παρει απο τον ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ,στις 28-5-2009,μετα βγηκε και σχολιαζοντας την συνεντευξη ειχε πει:
<<EMENA ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ>>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλα ας επανελθω.

Ο Γιωργος Δωνης ειχε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.Που συνεδεσε το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ κρατος,με το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ποδοσφαιρο.

Αφου αυτη η κοινωνικη αθλητικη εκδηλωση και οι συμπεριφορες ,δειχνουν σε ολο το μεγεθος τον νεο-οθωμανισμο που επικρατει παντου.
Σε ολες τις συνταγματικες εξουσιες αυτου του κρατους,στα συνδικατα,στην κοινωνια,παντου.

ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Η απλη λογικη,(ειδος σε εξαφανιση εδω),λεει πως αν αυτο το παιχνιδι γινοταν σε μια αλλη χωρα της Ευρωπης,και γινοντουσαν μονο τα μισα απο οσα εγιναν εδω,θα ειχε ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ.
Δεν θα υπηρχαν απονομες και τα τοιαυτα,στην καλυτερη θα ξαναγινοταν αλλη μερα με αδειες εξεδρες.

Εδω το αυτονοητο ηταν να υπαρξει μια τραγωδια-παρωδια,και μετα να γινουν και οι τελετες απονομων,σαν να μην τρεχει απολυτως τιποτα.

Αλλα τι σημαινει εδω ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ;;

Αυτονοητο ειναι κατα την διαρκεια μετακινησης οπαδων με πουλμαν,η και με τα ποδια,να στηνονται καραουλια,απο τα αλλα αντιθετα αρματωλικια,και τα δοβλετια των οπαδων,και να υπαρχουν συμπλοκες και εφοδοι μεταξυ αντιθετων φιλαθλων.

Αυτονοητο ειναι οτι μεσα σε μια-δυο ωρες,οι συμπλοκες και οι βεντετες να εξαπλωθουν σε αλλες συνοικιες,με σπασιματα,καψιματα και τα λοιπα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Aυτονοητο ειναι,πολλες φορες οι μετακινησεις οπαδων να γινονται συντεταγμενα με την προστασια των ΜΑΤ,ωσαν να περνανε απο εχθρικη ζωνη η ναρκοπεδιο!!

Οπως αυτονοητο ειναι σχεδον παντα να απαγορευονται οι μετακινησεις οπαδων,διοτι κινδυνευει ισως να καταστραφει μια πολη ολοκληρη!! 

Αυτονοητο ειναι μεσα στο Γηπεδο να υπαρχουν ΜΑΤ-ΜΕΑ-ΕΚΑΜ-ΕΜΑΚ,σε λιγο καιρο και ομαδες υποβρυχιων καταστροφων,καταδρομεις,λοκατζηδες κ.λ.π!!!

Αυτονοητο ειναι μεταξυ αντιθετων οπαδων να υπαρχει νεκρη ζωνη,(αδειες εξεδρες),οπως λογου χαρη,στα συνορα Βορειας και Νοτιας Κορεας, κ.λ.π!!!


Αυτονοητο ειναι τα βεγγαλικα που περισσεψαν απο την Κερατεα και την Ανασταση του Μεγαλου Σαββατου,να εισελθουν κανονικοτατα,οπως παντα γινεται,σε ενα γηπεδο,παρα τα δηθεν μετρα ασφαλειας και τους δηθεν ελεγχους,(αυτονοητα και τα ΔΗΘΕΝ).

Οπως ηταν αυτονοητο ενα επταχρονο παιδι να χασει την ζωη του,επειδη ο καθε Αρχιμαλακας,προκειμενου να ξεκαυλωσει,πεταει το πυροτεχνημα οπου του καυλωσει.

Και σε λιγο,οχι στα Γηπεδα,αλλα ουτε στην Ανασταση δεν θα πηγαινει κανεις.
 ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ!!

Αλλα ας επανελθω.

Αυτονοητο ειναι ο καθε ποδοσφαιρικος αγωνας να <<λιβανιζεται>> απο τους καπνους των καπνογονων και των καθε λογης βεγγαλικων,τα οποια με πιστολια εκτοξευονται απο παντου προς καθε κατευθυνση.

Αυτονοητο ειναι μετα το 65 λεπτο,οι φιλαθλοι επειδη μουδιασαν να κατεβουν στον αγωνιστικο χωρο και να κοβουν βολτες κατα δεκαδες εκατονταδες,μεχρι την γραμμη του πλαγιου αουτ,να βριζουν και να απειλουν τους ποδοσφαιριστες που επαιζαν μπαλα ακριβως διπλα τους.Μονο πασες που δεν τους εκαναν!!

Αυτονοητο ειναι οτι σε καθε γκολ,οι δεκαδες εκατονταδες οπαδοι,να μπουκαρουν μεσα στον αγωνιστικο χωρο κατα βουληση,να διακοπτουν τον αγωνα για αρκετα λεπτα,και να βγαινουν εκτος αγωνιστικου χωρου,ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΞΕΚΑΥΛΩΝΟΥΝ.

Νομιζετε οτι υπερβαλω;;
Μα ο πρωτος που τα θεωρει αυτα αυτονοητα,ειναι ο Α Διαιτητης κ.Κακος.
Ο τεταρτος Διαιτητης,ο παρατηρητης,ο προεδρος της ΕΠΟ.!!!

Αυτονοητο θεωρει ο <<Κορυφαιος>> Ελληνας διαιτητης κ Κακος,με τοσα και τοσα να μην διακοπτει τον αγωνα διοτι αυτο θα ΗΤΑΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ.

Φανταστειτε να μην ηταν <<Κορυφαιος>>,πιθανον να καλουσε μια ενδεκαδα απο τους οπαδους να παιξουν και αυτοι μπαλα.
Φανταστειτε ποιοι ειναι <<ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ>> σε αυτην την χωρα.
Δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια...<<ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ>>..ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ!!

Υστερα απο ολη αυτην την ΠΑΡΩΔΙΑ,ηταν ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ που ο τεταρτος Διαιτητης εδωσε 9 λεπτα καθυστερηση,αλλα και ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ συναμα διοτι σε αυτην την χωρα μονο οι τυποι κρατιουνται.

Διοτι αυτονοητο ειναι για τον τεταρτο διαιτητη,να δωσει τα 9 λεπτα καθυστερησης,χωρις να εχει το ΣΘΕΝΟΣ,να πει στον ΚΑΚΟ,απο πολυ πριν, να διακοψουν τον αγωνα και να σηκωθουν να φυγουν.
Απλα τυπικα επρεπε να κανει το δημοσιουπαλληλικο αυτονοητο...να δειξει απλα καθυστερηση.

Επισης ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ειναι για τον Τεταρτο διαιτητη να δωσει τα 9 λεπτα καθυστερησης,χωρις να αναρωτηθει,πως θα παιζονταν αυτα τα επι πλεον εννεα λεπτα με ενα ΑΣΚΕΡΙ οπαδων, ετοιμων ανα πασα στιγμη ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΑ.

Οποτε ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ θεωρηθηκε απο τον αρχοντα του αγωνα Α Διαιτητη κ.Κακο 45 δευτερολεπτα,αφ οτου ο τεταρτος διαιτητης,σηκωσε την φωτεινη επιγραφη με την καθυστερηση των εννεα λεπτων,να σφυριξει την ληξη του αγωνα και με την διαιτητικη σφυριχτρα να ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ.

Και αυτονοητα μετα τα οσα ακολουθησαν...αυτονοητα επεισοδια,αυτονοητες επιθεσεις,αυτονοητες απονομες,και μετα ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ!!

Αυτονοητες φυσικα και οι μετεπειτα εκατερωθεν δηλωσεις και αντιδηλωσεις,καταγγελιες,και <<δηλωσεις καταδικης των επεισοδιων>>,αυτονοητα τα δημοσιογραφικα σχολια,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.

Αυτονοητες και οι συσκεψεις και οι διαβουλευσεις της Πολιτειας,για την ληψη μετρων,κ.λ.π-κ.λ.π-κ.λ.π-.κ.λ.π....!!!

Δεν εχουν περασει και πολλα χρονια απο το ραντεβου θανατου οπαδων Ολυμπιακου και Παναθηναικου κοντα στα Σπατα...που και τοτε παρθηκαν απο την Πολιτεια αυτονοητα....τα <<καταλληλα μετρα>>

Οπως και αυτονοητο ειναι ο Πρωθυπουργος της χωρας προκειμενου να θεσει τα επιχειρηματα του,σε αυτους τους τυπους του <<δεν πληρωνω>>,(στην νοοτροπια του νεοοθωμανισμου ειναι και αυτοι και οχι κινημα οπως λενε),να λεει το εξωφρενικο που ο ιδιος να θεωρει αυτονοητο.Ποιο;;

Να μας καλει ολους να πουμε,<<δεν πληρωνω 250 ευρω μπαξισι για να αποκτησω διπλωμα οδηγησης>>
Ναι,και ομως το ειπε.Ο πρωθυπουργος της χωρας ξερει οτι το ΕΘΝΙΚΟ ΜΠΑΞΙΣΙ ΤΩΝ 250 ΕΥΡΩ συνεχιζεται,αλλα θεωρει αυτονοητο να μας προτρεψει ολους εμας να το αρνηθουμε.

Θωρειται αυτονοητο ο πρωθυπουργος να κανει διαπιστωσεις,αλλα θεωρειται επισης αυτονοητο να μην κανει τιποτα ουτε ο πρωθυπουργος ουτε καποιος αρμοδιος υπουργος προκειμενου να σταματησει αυτη η αθλιοτητα,που ειναι εξωφρενικη αλλα ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ να συνεχιζεται.

Αυτονοητο ειναι επισης σε αυτην την χωρα οπου το συνταγμα λεει οτι <<ολοι οι Ελληνες πολιτες ειναι ισοι απεναντι των νομων>>,καποιοι αλλοι πολιτες που φερουν τον <<βασιλικο>> τιτλο του υπουργου,να εξαιρουνται,και ελεω γνωστων διαχρονικα συνταγματολογων της διαπλοκης,να εχουν τον δικο τους νομο στο οποιο αυτοι και μονο αυτοι, θα ειναι ισοι μεσα στο  δικο τους <<βασιλειο>>

Τον νομο περι ευθυνης υπουργων.Και οι βουλευτες τον νομο περι ασυλιας βουλευτων.

Αλλα και τις <<δικαστικες>> διαταξεις περι παραπλανηθεντων υπουργων.

Αρα υστερα απο ολα αυτα το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ειναι αυτο που ειπε on camera ο Γιωργος Δωνης το Σαββατο μετα την ληξη του τελικου.
Να το επαναλαβω:

<<ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ>>!!!


 ΡΕΑΛ εναντιον ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.
Τρεις φορες μεσα σε ενα 20ημερο εχουν βρεθει αντιμετωπες οι δυο ποδοσφαιρικες ομαδες.

Η τεταρτη θα ειναι αυριο Τριτη.Με τετοιες ιστορικες πολιτικες,αυτονομιστικες καταβολες,που εχουν την αφετηρια τους σε πραγματικα κοινωνικα γεγονοτα.

Με διαφορες που ξεκινουν πολυ πριν τον Ισπανικο εμφυλιο πολεμο,(1936-1939),και παιρνουν και μεσα απο αυτον.
Αλλα σε καμμια περιπτωση δεν αναβει σχεδον ουτε ενα βεγγαλικο.
Οι φιλαθλοι βλεπουν τον αγωνα μαζι στις εξεδρες χωρις νεκρες ζωνες,αστυνομιες,ΜΑΤ κ.λ.π.Εξωφρενικοτατο για την Ελλαδα.

Που δεν μπορω να καταλαβω ποιες ειναι οι ουσιαστικες αυτονομιστικες διαφορες,μεταξυ κατοικων Περιστεριου και Ν.Φιλαδελφειας,
Μεταξυ κατοικων Αμπελοκηπων-Ζωγραφου με κατοικους του Πειραια,
Μεταξυ κατοικων Τουμπας και Χαριλαου Θεσσαλονικης,
Μεταξυ Βορειων και Νοτιων,
Μεταξυ κατοικων κατω απο το Αυλακι,και πανω απο το Αυλακι,
Μεταξυ Κερατεας και Φυλης,(ετοιμαζεται και η Φυλη για κινητοποιησεις),και αν πουνε να κανουνε κανενα ΧΥΤΗ η ΧΥΤΑ (η ΧΕΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ), στην Δυτικη ΑΤΤΙΚΗ ,τοτε θα πλακωθουν μεταξυ τους,οι Αρβανιτες της Κερατεας,με τους Αρβανιτες της Μαντρας.

Μεταξυ Ανω Παναγιας, Κατω Παναγιας, Κειθε Παναγιας, Περα Παναγιας,Δωθε Παναγιας,........

Πως μπορει στα γηπεδα να λεμε τους Βορειους συμπατριωτες μας <Βουλγαρους>, την ιδια στιγμη που απαιτουμε απο τους Σκοπιανους να ονοματιζονται Σκοπιανοι!!!
Οπως λεγαμε και τους ,εκ Κωνσταντινουπολης, διωγμενους Ελληνες <<Τουρκοσπορους>>, αλλα και τους Μικρασιατες οταν ηρθαν εδω το 1922,

Και ομως ολο αυτο το << εθνικο χαλι και συναπαντημα>>,εχει την αιτια του,φτανει να μην εθελοτυφλει καποιος και να μην ΕΘΝΙΚΙΖΕΙ υστερικα και ηλιθια.
Φτανει να δει κανεις την ιστορια καταματα.
Να αντιληφθει πως τουτο εδω το κρατος πριν 190 περιπου χρονια στηθηκε σε λαθος θεμελια.
Απο διαφορετικους πληθυσμους,διαφορετικες γλωσσες,διαφορετικες νοοτροπιες,διαφορετικες εθνολογικες καταβολες,διαφορετικα δοβλετια,διαφορετικα αρματωλικια,διαφορετικα τοπικα ισχυρα συμφεροντα.
Δεν υπηρξε ποτε καμμια σοβαρη ενιαια εθνικη συγκροτηση και συνειδηση.
Ολα συγκροτηθηκαν με βαση τον μυθο,την αναγωγη σε ενα παρελθον με τους δηθεν δεσμους αιματος,και με εθνικιστικες ιδεες περι φυλετικης καθαροτητας,και ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ.
Οποτε και το ποδοσφαιρο δεν αποτελει εξαιρεση,ως μια απο τις κοινωνικες εκδηλωσεις.
ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 190 ΧΡΟΝΙΑ,ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΒΓΑ!!!!

Αυτη ειναι η αφετηρια του ολου προβληματος.
190 χρονια τωρα,ο νεο-οθωμανισμος και ο νεο-διαφωτισμος συγκρουονται,και παντα υπερτερει ο πρωτος,με τις ευλογιες ενος πολιτικου συστηματος και ολων των συνταγματικων εξουσιων,που βασιζονται στον νεοοθωμανισμο.
Αυτη την νοοτροπια που εδειξε το Σαββατο,η σφυριχτρα του Διαιτητη Κακου,(δεν γαμιεται,ας τελειωσουμε οπως τελειωσουμε τον Αγωνα,να παμε σπιτι μας να ξαπλωσουμε,δεν θα βγαλουμε εμεις το φιδι απο την τρυπα)
Οποτε και ολη η κοινωνια ακολουθει πιστα τον ιδιο δρομο.

Υ.Γ 1 
Οι φαρμακοποιοι,εκβιαζουν.Οπως οι Υδραιοι ναυαρχοι,(Κουντουριωτηδες,κ.λ.π),που ηθελαν αμεσα τα λεφτα,προκειμενου να πανε να χτυπησουν τον στολο του Ιμπραημ που πολιορκουσε το Μεσολογγι,και φυσικα δεν πηγαν,και φυσικα το Μεσολογγι επεσε,και φυσικα 6.000 γυναικοπαιδα οδηγηθηκαν στα σκαβοπαζαρα της Αιγυπτου..
ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ!!!!!!!!!
Οπως αυτονοητη ειναι και η δηθεν απελευθερωση που εκανε στο επαγγελμα των Φαρμακοποιων ο Λοβερδος,η οποια μοιαζει ακριβως με την καθυστερηση των 9 λεπτων που εδειξε ο τεταρτος Διαιτητης στον Σαββατιατικο τελικο ποδοσφαιρου,η οποια ποτε δεν παιχτηκε,διοτι λιγα δευτεροπεπτα μετα ο Διαιτητης Κακος σφυριξε την ληξη. 
ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

Υ.Γ 2 .Στον εθνικο δρομο Καρμανιολα Κορινθου-Πατρων.
Η κοινωνικη αλληλεγγυη και η συσφιξη του κοινωνικου ιστου σε ολο το Νεοελληνικο μεγαλειο!!!!!
Νεοελληνες οδηγοι προειδοποιουν με τα φωτα τους αντιθετα διερχομενους,για το μπλοκο της τροχαιας  που ειναι παρακατω.
Προειδοποιουν αυτους τους κανιβαλους-δολοφονους της ασφαλτου,που τρεχουν σε αυτον τον δρομο με 150 χλμ την ωρα(!!!),και ειναι παρα-πολλοι,που μπαινουν συχνα στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας,που παραβιαζουν κατα ενα μετρο την διαχωριστικη γραμμη στις στροφες με κινδυνο πλαγιομετωπικης.
Ακριβως εκει οπου οι ταμπελες φωναζουν: 
 <<Προσοχη εδω γινονται θανατηφορα ατυχηματα>>

Προειδοποιουν αυτους,που αυριο θα πεσουν πανω στο δικο τους αυτοκινητο!!!!!
Απο τι τους προειδοποιουν αραγε;;;;
Ουτε και οι ιδιοι γνωριζουν!!!
Ειναι το ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ!!!
Σε αυτην την χωρα αισθανομασταν παντα υπο κατοχη.
Ακομα και απο τα συνεργεια της Τροχαιας!!!
ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ!!!!

Υ.Γ 3.
Ακολουθει ο τελικος κυπελλου στο μπασκετ.
Μεταξυ δυο, απο τις κορυφαιες ομαδες της Ευρωπης.
Που οταν παιζουν στην Ευρωπη,δεν ανοιγει ουτε μια μυτη.
Αλλα εδω και σε καθεστως εμφυλιου πολεμου τον αγωνα θα παρακολουθησουν:
500 φιλαθλοι του Ολυμπιακου.
500 φιλαθλοι του Παναθηναικου.
...Σε αποσταση 300 μετρων οι μεν απο τους δε...
.....Και 5000 αστυνομικοι!!!!!
 ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ.!!!

Υ.Γ 4
Σημερα εξαγγελθηκε το εθνικο προγραμμα για την καταπολεμηση της φοροδιαφυγης.....
Θα....θα....θα .....θα....

Οταν καποια στιγμη,σε εναν αθλητικο αγωνα θα μπορουν να συνυπαρχουν φιλαθλοι αντιθετων ομαδων,χωρις εκτροπα, αστυνομιες και βεγγαλικα,τοτε οχι μονο το εθνικο προγραμμα για την φοροδιαφυγη θα γινει πραξη,αλλα και πολλα αλλα.

Εως οτου ομως δουμε ΑΥΤΟ,ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ,μην περιμενετε να γινει τιποτα.

Διοτι εαν ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,κανενα αλλο αυτονοητο δεν προκειται να γινει,ειδικα μαλιστα οταν εχει ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ!.

 Καλη Εβδομαδα και καλο Μηνα! 
Το μονο Aυτονοητο προς το παρον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου